Любо Пенев: Ще има вътрешни промени за мачовете с Япония и Казахстан

17:52
Любо Пенев: Ще има вътрешни промени за мачовете с Япония и Казахстан
Националният отбор на България ще има тренировка и на сутринта преди контролния мач с Япония, оповести селекционерът Любослав Пенев. Старши-треньорът на лъвовете даде кратко интервю за официалния сайт на БФС преди двубоя със самураите, който стартира утре, 30 май, в 13:20 часа и ще се играе на "Тойота Стейдиъм" в Нагоя.

"Вече направихме две тренировки, утре сутринта ни предстои и още една, но тя ще е къса. Очаквам добро представяне от нашия тим, да продължим в същия дух, както до момента. Идваме с малко по-променен състав, но това е положително и е търсен ефект от мен. Хубаво е, че в приятелските срещи мога да изпробвам нови футболисти, а и е полезно да имаме повече играчи на разположение. Условията в Япония са много добри, домакините ни посрещнаха много топло, правят необходимото, за да се чувстваме комфортно. В случая поставям резултата на второ място. Повече ще се радвам, ако отборът се представи на нужното ниво и изпълни тактическите указания. Но в същото време, изпълнявайки поставените задачи, ние ще гоним положителен резултат, моите отбори винаги играят за победа."

"Големи промени в тактически аспект няма да има, по-скоро ще има вътрешни ротации и в двата мача. Наясно сме как ще играем и срещу Япония, и срещу Казахстан, ще бъде по два различни начина. Както споменах, ще има вътрешни промени, което ще рече ротации на футболистите на различни постове. А това ни дава вариации за бъдещите квалификационни срещи", обясни Любослав Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Blueisthecolour
29.05.2013 22:38

Ще ги бием бе въобще не ми пука от Кагава,Язаки,Мазаки и т.н.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

tazz_000
29.05.2013 20:41

Имаме шансове срещу ''самураите''.Все пак Кагава,Хонда,Сакай и Оказаки няма да играят,а това е добре за нас.Мача с Казахстан изглежда сигурен,но не бива да се залъгваме.Силно се надявам нашите лъвове да сразят японците и да ги поставят на колене!!!*ball**goal**cup*

ApricotGarden
30.05.2013 01:08

Японец на колене ?? По-скоро би си направил харакири.

tazz_000
29.05.2013 21:40

Защо пък не!?Не се ли надяваш поне малко това да стане факт*cool**tongue*

dbddimov
29.05.2013 21:11

Чак пък на колене.

madridistaaaaaa
29.05.2013 20:12

За Японците не знам ама Казахстан трябва да ги бием! Б Ъ Л Г А Р И Ю Н А Ц И ! *cup*

Abramovichcfc
29.05.2013 18:59

Срещу Джапанките няма да играят повечето титуляри и все пак очаквам победа.