Трансферът на Тонев се решава утре

17:37
Трансферът на Тонев се решава утре
Бъдещето на българското крило Александър Тонев ще стане ясно в близките дни, твърдят полските медии, докато в Шотландия обявиха сряда като Денят за решение. Селтик е отправил оферта към клуба на българина Лех Познан от 2 милиона паунда, на която полският клуб трябва да отговори.

Вчера се появиха информации, че Вердер Бремен също се интересува, но някои издания съобщиха, че германците дават по-малко пари.

"Чакаме отговор, обявиха от Селтик пред вестник Херълд Скотланд. Познавайки германците обаче, те едва ли ще се откажат веднага и ще потърсят всякакви варианти, за да победят това предложение.

Порталът freescotland.net дори нарича утрешния ден D-Day (Ден на решението) за трансфера. И докато основните играчи на пазара за Тонев, които са осветлени от медиите са Селтик и Вердер, малко встрани остават Рома, Фиорентина, испанският Малага и мистериозен засега френски отбор.

Пред вестник Познан Спорт изпълнителният директор на Лех Пьотър Рутковски не само призна, че Тонев ще напусне отбора, но също така добави и за сериозността на една оферта, която се обмисля много обстойно.

Попитан дали Тонев ще отиде в Селтик, Рутковски отговаря: "Възможно е да отиде там. За Александър Тонев наистина има много оферти и преговорите с някои заинтересовани страни са в доста напреднала фаза. Така че решението ще бъде обявено съвсем скоро. Ние заедно с футболиста ще изберем най-добрият вариант."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jacko
29.05.2013 21:29

Dнес във вестник THE SUN се появи информация че Астън Вила също са отправили оферта от 2 мил. паунда.....

Abramovichcfc
29.05.2013 23:30

Ако е истина още по добре...но и в Селтик ще е добре само нека бъде титуляр.

tazz_000
29.05.2013 17:56

Дано да се осъществи трансфера на Сашо в Селтик!!!*tongue*Крайно време е да видим отново българин в ШЛ а й не смятам че 2 милиона паунда са особено много пари за Селтик.Вярвам че ще успее да се наложи,естествено ако се потвърди трансфера му и дано направи голяма кариера там.*smile*

Messi9818
29.05.2013 18:05

*thumb_up*