И Балотели пропуска контролата на Италия със Сан Марино

17:20
И Балотели пропуска контролата на Италия със Сан Марино
Италианският нападател Марио Балотели пропуска контролата на националния отбор срещу Сан Марино, която ще се играе в петък. Причината е болки в гърба, които са се появили отново, а Балотели се присъединява в списъка с травмирани играчи редом до звездата от египетски произход Стефан Ел Шаарави.

Физиотерапевтът на италианския национален отбор Енрико Кастелаци заяви, че плановете на треньорския щаб на Скуадра Адзура е Балотели да бъде напълно готов за Световната квалификация с Чехия другата седмица. Мачът от българската група е с особена важност за чехите, ако искат да останат в битката за едно от първите две места.

Най-напред италианците приемат скромния си съсед в Болоня, а на 7-и юни гостуват на Чехия в Прага. Така Балотели продължава да тренира отделно от основната група,докато Ел Шаарауи получи пълна почивка. Младокът охлузи десния си глезен, а друг нападател- Пабло Освалдо беше изхвърлен от състава заради неуважително отношение срещу треньора в клубния си тим Рома.

При това положение нападателите в тима на Чезаре Прандели остават Алесандро Диаманти и Алберто Джилардино от Болоня, Себастиан Джовинко от Ювентус и Марко Сау от Каляри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
29.05.2013 19:19

хахаха е са кво става ? Ако не успеят да го дигнат, точно за най-важния за България мач срещу Чехия Италия ще е без Балотели, Фараона, Дестро и Освалдо *joking* Дано се оправят, щото чехите по възможност не трябва да взимат нищо от тоя мач*devil*

barcelonata10
29.05.2013 19:12

те и без него ще бият Сан Марино с нещо от сорта 6-0