Гошо Петков искал да си пусне мустак за мача с Левски

14:56
Гошо Петков искал да си пусне мустак за мача с Левски
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, е доволен от равенството 1:1 срещу Левски в последния кръг на "А" група, но не е доволен от играта на белите. Той е категоричен, че в Славия не са получавали пари от Лудогорец за равния мач в неделя на стадион "Георги Аспарухов". Стефанов се върна и към загубата на столичани с 1:2 у дома срещу Ботев Враца.

"От мача с Левски съм доволен само от резултата. Славия игра слабо срещу Левски и безобразно слабо срещу Ботев Враца. От Лудогорец не са ни давали пари. Много истории от Агата Кристи се изговориха и изписаха. Обидното е, че в Левски не брояха мача с нас. Георги Петков направи невероятни спасявания в последните 15 минути, а ние можехме и да спечелим. Футболистите нямат нужда от пари, за да скачат на Левски. Ние нямаме нужда да взимаме от Лудогорец или от Левски", заяви Стефанов.

Той не пропусна и скандалите след края на двубоя между сини и бели. "Имаше заплахи към мен, към старши треньора Велислав Вуцов и към Георги Петков. Обвинявам такива, като Мариян Христов. Той прескачаше релсите на трамвая, след като дойде в София. Ял е бял хляб при нас, а Стоян Коцев го преобрази за година и половина, въпреки че тогава публиката викаше, че трябва да го махнем. След това Христов игра голям футбол зад граница. Убеден бях, че Петков ще играе в този мач. Той мислеше да не се бръсне две седмици и да пази на вратата с мустак. Казах му да не прави това", каза още Венцеслав Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuX4o0
29.05.2013 15:41

Да си вземе изкуствен той е паралия,заплати премии кой като него *smile*