Националите спят в небето на Нагоя

08:51
Националите спят в небето на Нагоя
Българските национали спят "в облаците" над четвъртия по население японски град Нагоя, където пристигнаха след продължило над 20 часа пътуване. Отборът е настанен на 22-рия етаж на луксозния хотел "Ана Краун Плаза" и в буквалния смисъл гледа отвисоко Страната на изгряващото слънце. От скай ложата на последния, 30-и етаж на небостъргача футболистите имат възможност да се насладят на рядко виждана панорама.

С пристигането си в Япония обаче играчите светкавично направиха екстремно възстановяване по директива на селекционера Любослав Пенев. Тонизиращите процедури свалиха умората, натрупана от часовата разлика и дългия над 10 000 км самолетен преход по оста София - Мюнхен - Сеул - Нагоя. Националите имаха и първа 80-минутна тренировка на местна земя.

"Перфектно домакинство до този момент", сподели ексклузивно Любослав Пенев по телефона пред "Труд".

Старателните японци явно задоволяват високите изисквания на селекционера, който държи всички детайли около подготовката на националния да са изпипани до най-малката подробност.

От лагера на нашите разкриха още, че в отбора властва добро настроение преди утрешната контрола срещу Япония. Проверката срещу четирикратния и настоящ шампион на Азия ще се играе от 13,20 ч наше време на 45-хилядния стадион "Тойота" с подвижен покрив. Супермодерното съоръжение бе една от арените на световното през 2002 г. и е дом на местния клуб Нагоя Грампус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
29.05.2013 11:32

Абе,Пена,всичко е ОК,но спри да взимаш този паун,Лозанов в националние!Просто не е за там....