Георги Петков: Четири години чаках да отмъстя на Батков

16:52
Георги Петков: Четири години чаках да отмъстя на Батков
Вратарят на Славия Георги Петков се съгласи да коментира прословутия си жест след края на мача срещу Левски, когато сложи пръст под носа си и не остави никакви съмнения, че визира собственика на синия клуб Тодор Батков.

Стражът се включи извънредно в спортно шоу "Пред банята" по TV7, за да обявсни, че по този начин е искал да изрази отношението си към синия бос, който преди време го набеди за продажник.

Петков направи няколко ключови спасявания в мача срещу бившия си клуб, а с равенството 1:1 на "Герена" в събота Левски загуби титлата за сметка на Лудогорец.

"Ако можех да избирам сега, нямаше да искам да играя. Знаете ли какво ми беше преди мача? Каквото и да беше станало, аз щях да съм виновен. Ако бях допуснал гол, щеше да се говори, че съм го пуснал нарочно. Сега пък ме критикуват заради това, че съм попречил на Левски да победи и да стане шампион", заяви Петков.

Вратарят допълни, че 10 години се е раздавал за Левски и знае какво са почувствали феновете след последния съдийски сигнал. По думите му неговото желание е било да успокои привържениците.

"Когато отидох пред публиката, им казах "Спокойно, спокойно". Успокоявах феновете, защото знаех какво им е на хората. Тази обида, която на мен ми я сложиха преди 4 години - че уреждам мачове, аз чаках толкова време да отмъстя, не да говоря пред публиката на Левски, а за да може да акцентирам върху човека, който е виновен за спекулациите по мой адрес - Тодор Батков. Посочих него, защото той е главният виновник. Има Господ. Той забавя, но не забравя. Аз не мога да бъда мишка. Аз съм мъжкар и не ми пречи да се извинявам. Извинявам се на тези фенове на Левски, които са ме разбрали грешно и смятат, че съм ги обиждал. Ако някой съм обидил, извинявам се на всички. Имаше ръкопляскания от страна на мои приятели в публиката. Даже на много от тях дадох билети, за да бъдат на стадиона", добави Георги Петков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

barbarous
29.05.2013 09:28

- Защо около Герена садят картофи?
- За да има какво да вдигат в края на сезона!

ivanrealmadrid1
28.05.2013 17:02

браво на Петков много точно изказване. просто няма разумна причина да си левскар и да го обвиняваш.