Кайзерслаутерн - Хофенхайм, спечелен

13:11
Кайзерслаутерн - Хофенхайм, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 14 познати от общо 22 мача - 63.6 % успеваемост

Залог на деня за 27.05.2013 г.



Няма спор, че това ще бъде най-интригуващият мач в днешния тираж. Хофенхайм взе комфортна преднина в първия мач с резултат 3:1 и днес ще трябва да я отстоява с всички позволени средства, защото от това зависи неговото пребиваване в елита и през следващия сезон. Кайзерслаутерн няма как да не разчита на домакинското предимство, което сега ще бъде на негова страна, но далеч по-силен коз за него може да се окаже фактът, че демонстрира най-силната домакинска атака по време на сезона във Втора Бундеслига. Представянето на отбраната на гостуващия тим в мачовете в Бундеслига дават допълнителни надежди на лаутерите, че ще успеят да заличат пасива от първия мач, защото Хофе се оказа един от двата тима (заедно с Хановер), който показа най-слаби показатели отнасящите се до отбраната му в срещите извън домашния стадион. В Хофенхаймци са наясно, че няма как да се облягат изцяло на своята защита, която и в първия двубой допусна гол от нищото, като при тези обстоятелства вероятно ще станем свидетели на двуостър мач, а размяната на поне по едно попадение е най-малкото, което следва да постигнат и двата съперника като активи посредством офанзивните си действия.

Прогноза: Гол/Гол, коефициент: 1.65

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pufito666
28.05.2013 00:09

ебахти и ментетата как ги гласят вси4ките ама....

Kotov
27.05.2013 22:47

от мен една късна прогноза за днеса кр рейкявик-брейдаблик над 2.5 над 3.5 и двата отбора се намират в страхотна форма като последния мач го гледах завърши 1-3 за брейдаблик определено двата отбора имат доста атрактивен стил на игра за аматъори и винаги радват окото с много голове може да се получи и гол гол също е опция

joro_sotirov
27.05.2013 18:24

Браво на mistral!!!

Ей това се казва прецизен и изчерпателен анализ и забележете за какво първенство става дума тук! Няма как подобно инфо да не бъде от полза на всички и ако повече потребители се включват в рубриката с мнения и инфо може да обособим нещо като ежедневен форум под все един от залозите за деня. С две думи казани, ако има какво да споделим по-добре да го правим тук, защото две (или повече) глави винаги мислят по-добре от една.
Залог за Хам Кам да отбележи поне 2 гола днес също ми се струва напълно роправдан и вероятно доста от вас ще се съгласят, че той няма как да бъде аутсайер, предвид формата в която се намира в момента?

Vikingit
28.05.2013 15:21

Благодаря ти, шефе!

mistral
27.05.2013 22:07

Гледах го този мач, по статистиката преди мача наистина изглеждаше абсолютно логичен бет. Моята идея беше да се включа по-късно за гол на Хам-Кам. Въпреки привидно равностойния мач обаче, класата и самочувствието на Фредрикстад личаха от всяко действие на терена и според мен ще сбърка всеки, който ги отпише от претендентите за промоция. Гостите не впечатлиха с нищо и резултатът е повече от заслужен. @night wolf, всеки отбор си има официална страница. При по-ниските нива обикновено не ги превеждат, затова пък има онлайн преводачи. За разбираем превод обаче е желателно да си го пуснеш на английски.

mistral
27.05.2013 18:05

И за да не спамя само в темата, моят залог за мача е Кайзерслаутерн да отбележи над 1,5 и лека проба - да отбележи над 2,5.

night_wolf1984
27.05.2013 14:31

Викингит са предпоследни в икьонен с 2 равни и 2 загуби*wink*.Не са в никък добра форма*smile*

Vikingit
27.05.2013 14:16

Жоро, кажи някакво инфо, ако имаш за Викингит, стабилен отбор по принцип, сега голямо дънене.

Vikingit
27.05.2013 13:56

Абе какво става с Викингит не мога да разбера 4 мача без победа. Нещата не са добре. Тоз мач е едно за мен. Аз ще настъпя една по- изненадваща победа Кристъл с/у Уотфорд.

night_wolf1984
27.05.2013 21:02

Само да попитам откъде я черпиш тази информация.Предварително, благодаря*smile*

mistral
27.05.2013 18:02

Голямата загуба на тима този сезон е преминаването на титулярният плеймейкър - колумбиецът Гонзалес в клуб от родината си (Лянерос). Клуба напуснаха и други двама футболисти взети под наем, които така или иначе почти не играеха. На тяхно място бяха привлечени Абдулахи (натурализиран финландец) от ВПС Вааса, полузащитник; финландски нападател от Лахти, както и нападател от Сиера Леоне (Сам Оби Мецгер) играл за последно в Хака. И тримата новопривлечени са играли редовно в отборите си миналата година, така че поне на книга Викингит би следвало да е още по-силен отпреди. Може би в началото отбора не може да се напасне, така че според мен е добре да продължаваш да ги подпираш с залозите си, в един момент ще почнат да бият наред *smile* Още повече, че след слабото начало коефициентите за тях предполагам ще са доста примамливи. Успех!

Vikingit
27.05.2013 14:09

Не съм още заложил, но ще го играя 1 май във ЕФУ на 2.80 коеф. с 40-50-60 лв, още не знам.

night_wolf1984
27.05.2013 13:58

За Палас ,ли си заложил*smile*