Загреб - Риека, спечелен

13:51
Загреб - Риека, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 13 познати от общо 21 мача - 61.9 % успеваемост

Залог на деня за 26.05.2013 г.



Няма спор, че днешните коефициенти за тимовете, които имат конкретна мотивация и ще гонят точки на всяка цена са доста орязани като стойност. Такъв е и този за победа на Риека тук, но все пак, ако някой мач в тиража може да бъде оценен с по-високи ниво на сигурност спрямо другите, в които са замесени мотивирани тимове, то това определено е точно този. Отборът на Загреб вече изпадна за изненада на всички в Хърватска. Домакинският клуб е прочут с вярната си служба на грандовете и на тези, които притежават завидни финансови възможности, какъвто клуб в момента е точно Риека. Гостуващият тим стартира сезона начело с нов богат италиански собственик и привлече редица стойностни играчи за нивото на първенството, в което се подвизава. Програма минимум за Риека този сезон е класиране в Лига Европа. Хайдук Сплит в момента е на трето място, но той спечели Купата на Хърватия, което ще значи, че ако Риека днес спечели, а конкурентът й РНК Сплит (гостуващ на Задар, който се бори да оцелее и е мотивиран) не спечели, то Риека вероятно ще се окаже на четвърта позиция в крайното класиране, но тя ще и даде право на класиране за квалификациите в Лига Европа. Мотивацията на визитиращият тим тук е повече от сериозна, а домакинската спорна.

Прогноза: 2, коефициент: 1.57

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kotov
26.05.2013 19:08

моя мач за днеска е хафнърфордюр- акранес над 2,5 мисля че домакините ще вакрат бая голове на аутасйдера акранес