Де Роси: Без ножове, моля ви

20:25
Де Роси: Без ножове, моля ви
Финалът за купата на Италия по футбол между градските съперници Рома и Лацио е един от мачовете с най-висок риск в Европа. Вицекапитанът на вълците Даниеле де Роси апелира към запалянковците "да оставят ножовете и оръжието вкъщи", когато в неделя тръгнат на мача.

Преди няколко седмици мачът за първенство между Рома и Лацио доведе до сериозни инциденти по улиците на Рим, а няколко запалянковци бяха наръгани с ножове.

"В неделя ще бъде голям купон. Много хора искат да дойдат на стадиона и да присъстват на победата на своя отбор, но трябва всички да оставят ножовете и оръжието вкъщи. Знам, че
напрежението е голямо, но ние трябва да направим така, че да няма инциденти", каза Даниеле де Роси, който в дербито с Лацио през ноември получи червен картон, след като удари в главата Стефано Маури.

"Аз съм преди всичко римлянин и искам да видя, че всички в този град сме зрели хора", допълни Даниеле де Роси.

През миналия месец около 200 "тифози" на Лацио замерваха с бутилки полицаите, които се грижеха за сигурността на градското дерби.

Финалът за купата на Италия по футбол, в който за първи път един срещу друг ще играят Рома и Лацио, е в неделя на Олимпийския стадион в Рим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kuramiian
26.05.2013 10:35

за тва на феновете на рома им викат ножарите... баси смешниците!то е ясно че и от двата отбора има и такива и такива! до абрамович мноосо си п.р.о.с.т.!!!!

asromaa1927
26.05.2013 18:49

Последният мач помниш ли го?Вашите фенчета нападнаха фенове на Рома.

Abramovichcfc
26.05.2013 12:47

Казва го фен на лацио?Я си гледай работата и не ме занимавай с твоите простотии.

greenhool
25.05.2013 16:49

Не ме разсмивайте и четете малко вместо да говорите на изуст и ще разберете на кой му е спукан гьона и кой яде ножовете непосредствено преди да влезе в сектора *lol*

Abramovichcfc
25.05.2013 13:07

''Де Роси: Без ножове, моля ви'' какво ги молиш?Винаги фенчетата на лацио от провинцията изкарват ножове,боксове,палки,алкохол и тн/.....Винаги изкарват ножове и разни други дамски джаджи и след това отново ядат бой от феновете на Рома както винаги.....това е да си селски тертип.Forza Roma

asromaa1927
25.05.2013 13:20

Феновете на Лацио се стремят да минат тифозите на Рома по брой и по вярност на клуба но винаги ядат повече бой защото който вади нож от нож умира те са го казали хората.Искам да кажа и ,че Лацио е отбор създаден и измислен от евреин сега някои фенове на лацио ще ме опровергаят но е доказано и има факти за този случай а след това се пишат феновете им за националисти но те са едни жалки подобия на фенове на отбор чиято история е много пропаднала и смачкана.

sakata_97
24.05.2013 20:51

Forza Roma,покажете кой е отбора на Рим и ни зарадвайте с купата*cup**cup**cup*.Успех римляни