Нуно Гомеш: Тази вечер ще отбележа

14:35
Нуно Гомеш: Тази вечер ще отбележа
Нападателят на Бенфика изрази своята убеденост, че головата суша, която го е налегнала ще намери своя край тази вечер в двубоя с Германия. До момента отборът на Португалия има 5 попадения, като две от тях са дело на защитниците Пепе и Меирелес, а останалите дело на Деко, Роналдо и Куарешма.

Гомеш не е притеснен от фактите до момента, като продължава да се труди още повече и да повишава формата си в стремежа да изведе съотборниците си колкото може по-далеч в надпреварата.


"Желанието ни е да играем така, както играхме в последните ни 3 мача", каза нападателят, смекчавайки обстоятелствата около загубата от Швейцария. Все пак срещу съ-домакина португалците играха с повечето си резерви, поради протоколното значение на срещата.

"Ние знаем, че Германия разполага със силен отбор, но успяхме да ги разучим добре и ще направим нужното, за да им се противопоставим."

"Искаме да наложим нашия стил на игра с лека предпазливост, но със стремежа да продължим да играем така, че да стигнем възможно най-далече."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
19.06.2008 15:20

ДА и аз така си мисля че ще си отбележи на календара на коя дата си е тръгнал от Швеицария