Президентът на Борусия: Само ние можем да победим Байерн

15:36
Президентът на Борусия: Само ние можем да победим Байерн
Президентът на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке е убеден, че жълто-черните са единствените на Стария континент, които могат реално да се конкурират с Байерн Мюнхен.

Двата отбора излизат на финала на финала на Шампионската лига в събота на "Уембли".

"Фактите са такива. В Европа в момента има само един клуб, който може да победи Байерн. Това е Борусия Дортмунд", заяви Вацке.

"За да постигнем това, обаче, ние трябва да играем на лимита на възможностите си. Ако успеем да го направим, имаме всички шансове да спечелим", допълни той.

Байерн триумфира с титлата в Бундеслигата с преднина от 25 точки пред Борусия Дортмунд, но и двете срещи между тях в шампионата завършиха 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stefan1200
23.05.2013 16:21

Според мене и арсенал може да го бие,даже с хендикап :Д

lpsoldier
24.05.2013 17:01

Това, което се случи срещу Арсенал, подейстда доста отрезвително! Футболистите разбраха, че противника, какъвто и да е сам няма да се бие. Затова и нямаше грешки в реваншите с Юве и Барселона. А това, че победата в Мюнхен я споменавате навсякъде и ви е най-голямата гордост през сезона е много тъжно. "Всички помним" първия мач - колко беззъб изглеждаше домакина, особенно през първото полувреме, как Байерн намали оборотите след почивката от уважение кам противника, що за гол вкараха Арсенал - детинска колективна грешка след несъществуващ корнер и т.н. Иначе да - грешката с подценяването си беше изцяло на Байерн - Lesson well learned!

arsenal_gunners
24.05.2013 13:21

Това, че Байерн подцени мача си е техен проблем. Победата си е победа, а и всички помним как и защо Нойер легна върху топката след 2-рия гол. *wink*

and1teachera
23.05.2013 17:11

може.... при решен мач ...с много късмет ... ама целта Байерн трябва преди това да изпусне доста положения пред вратата им и чак тогава магията става *wink*

Neooo_1995
23.05.2013 15:40

Според мен и Реал могат да бият Байерн ,ама на испанска земя.На германска ще ни отупат ..