РоПС - Интер Турку, спечелен

14:17
РоПС - Интер Турку, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 10 познати от общо 18 мача - 58.8 % успеваемост

Залог на деня за 23.05.2013 г.



Интер Турку приключи миналия сезон като вицешампион на страната, но през настоящата кампания трудно ще успее да дублира или подобри постижението, предвид предприетия нов курс в клубната му политика. Преди началото на сезона бяха освободени всички по-възрастни и опитни състезатели и беше заложено на обещаващи млади играчи, както и много юноши на клуба. Клубната политика на Интер Турки в момента много наподобява тази на Литекс в България. При тези обстоятелства е ясно, че отборът ще играе на приливи и отливи, като, макар че са изиграни едва седем кръга, това ясно си пролича. Тимът стартира с домакинско поражение от МиПа след това остана непобеден в четири мача, а в най-скорошните си два той не успя да спечели нито веднъж. Днес проблемите свързани с липсващи играчи във визитиращия тим са повече от значими. Интеристите няма да могат да разчитат на безспорните си титуляри до момента Турунен в защита и капитанът Лехтонен, който в шестте си мача от началото на сезона отбеляза и два попадения, а извън основния състав ще останат и Дуах (халф с 6 участия в 7-те кръга до тук). Острието Ганбую взел участие в пет мача и реализирал едно попадение също ще остане в лазарета. Ясно е, че с наложената клуба политика няма как да има много равностойни заместници на липсващите титуляри и това безспорно ще повлия на представянето на тима от Турку в конкретния мач. РоПс спечели промоция преди всичко посредством силните си изяви на своя стадион и през настоящата кампания той отново ще разчита на точките у дома за да за запази елитния си статут. РоПС Рованиеми загуби само дебютната си домакинска среща от Марехамен, а след това не допусна нито едно домакинско поражение в 3 мача и при наличните проблеми в лагера на днешния си опонент не би трябвало да загуби, ако не намери сили и за спечелването на пълния комплект точки. Може и да изглежда неочаквано, но до момента точно РоПС е тимът с най-силното домакинско нападение. Тук и опция с ДНБ в полза на домакините изглежда подходяща.

Прогноза: 1Х, коефициент: 1.53

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kotov
23.05.2013 21:30

неска добре 1-1 сме г-н сотиров

Kotov
23.05.2013 23:44

съгласен сам с идеята така да бъде

joro_sotirov
23.05.2013 23:12

Котов, съгласявам се с идеята, но ти предлагам да не даваш изцяло контра на предложеното от мен, (защото ще се загуби смисълът, а и ти ще си без избор), а за да бъде по-честно ти предлагам и ти да даваш твоя Залог за деня и да го обосноваваш с 2-3 изречения, за да преценят нашите приятели тук на кого да се доверят или на двама ни заедно. Ако има и други желащи да се включат в нашето надиграване са добре дошли. Поздрави и до утре!

devic
23.05.2013 20:54

да и аз намирам логика в 1цата на Хофенхайм.

greenhool
23.05.2013 19:07

Аз мисля да пробвам единицата на Хофенхайм днес,успех на всички..

Kotov
23.05.2013 16:54

то неска ако става въпрос колонката ми 1 калмар 1 серкъл над еверлум

Vikingit
23.05.2013 16:05

1 на Легендарния Викингит- около 2- 2.2 коеф. Легендарния Викингит ще мачка

Kotov
23.05.2013 14:53

според мен мача е над 2.5 гола хубав коеф е мисля че ще стане х 2-2 на точен резултат успех

fearcho
23.05.2013 15:52

Надъхал си се *smile*