Вили Вуцов: Ще ми бъде тежко, ако загубим от Левски

14:01
Вили Вуцов: Ще ми бъде тежко, ако загубим от Левски
Старши-треньорът Велислав Вуцов е сигурен, че двубоят на водения от него Славия срещу Левски от последния 30-и кръг на "А" група е голямо предизвикателство за белите. Ако спечелят двубоя в събота, сините ще триумфират с титлата на България за 2013 година. Вуцов е категоричен, че изисква пълна мобилизация от своите играчи.

"Трудно ще станем седми или девети в крайното класиране, но предстоящият ни двубой е голямо предизвикателство за нас. Решава се титлата и залогът за домакините е доста голям. Трябва да излезем пределно мобилизирани и концентрирани. В последните три-четири мача не играем добре. Тонусът ни спадна след отпадането на полуфиналите в турнира за купата на България. Знаем, че ще играем пред пълен стадион и трябва да се представим по най-добрия начин. Ако Левски не стане първи, няма да ми бъде приятно. Ако Славия загуби, ще ми бъде много, много по-тежко. Ние трябва да покажем, че разполагаме със стойностен състав. Имаме нуждата да печелим. Почти съм готов с изводите за сезона. На първо място стои това, че трябва да играем възможно най-добре. Искам да покажем класа и да спечелим. Президентът на клуба е в чужбина. Не знам дали има премии от друг отбор. Чувстваме се подценени", заяви Вуцов.

Най-вероятно в състава на Славия за мача с Левски ще бъдат всички бивши футболисти на сините, които в момента носят белия екип.

"Няма да спестявам на никого този мач. Славия трябва да върви напред и да расте. Трябва да бъдем спокойни и дисциплинирани, защото ни очаква много специфичен мач. Смятам, че Славия може да се противопостави на Левски. Предпочитам да спечелим по най-грозния начин, отколкото за загубим красиво. След отпадането от Берое за купата стана потоп. Бяхме нападнати от много страни", каза още Велислав Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

genchooo
24.05.2013 01:47

Тоя нещастен лефскар вече е продал мача какво дрънка глупости, слабия подарява титлата на подуене

Abramovichcfc
24.05.2013 09:33

*lol* ххахаха

PraschoChorbata
23.05.2013 20:54

Вили Вуцов: Тежко ми е, че ще загубим от Левски....май е по-добре, а ?

El_Fenomeno_9
23.05.2013 20:43

Не само , че Вили е левскар , ами и дебелака няма да изпусне шанса да се облажи ! И какви са тия глупости 500 000 от Домусчиев ?! Как се очаква да се гони дивото , при положение , че Славия са разграден двор от зад и от Враца са по - зле в защита , когато тлъстия нерез може да вземе готови пари , когато можеш да вземеш готовото , как се очаква да се натискаш за несигурното ?! Но наистина е много интересно Гонзо каква роля ще изиграе , защото макар че и Кокала е голям левскар , Гонзо има по - топли отношения със Тони Здравков , защото му беше помощник треньор и бяха един щаб при "сините" , ако не беше Здравков треньор на Враца , Гонзо нямаше да допусне в никакъв случай софийски отбор да изпадне , докато сега е трудничко да се предвиди *joking*

myzrael
23.05.2013 20:30

Кого се мъчи да заблуждава незнам. Тя Славия от години си поляга на Левски, а сега когато треньор е отявлен левскар като Вили Вуцов просто ще гледаме театро под надслов "Полегнала е Тодора" с всичките му циркаджийски изпълнения!

katelievnikolai
23.05.2013 20:11

Според мен ов4ата глава само лае.Та той на вързано ку4е хляб не може да даде не знам какъв отбор и какъф тренйор е каде се е доказал със кой отбор.Известен е според мен само за това че много спори и вдига врява.иначе само ЛЕВСКИоле.*cup**cup**cup**cup**cup**cup*

catalan
23.05.2013 17:47

Хахаха отдавна Венци се е разбрал с Батков *lol*

DJIMSZ
23.05.2013 17:29

То за белите театрали всеки знае, ама дано поне " ЧЕРНО МОРЕ " даде на Враца!

dre
23.05.2013 16:47

Те затова левскарите се радваха още два кръга преди края , че са шампиони въпреки разликата само от 1 точка ! На това му викам смешно първенство , дано и Локомотив София и Славия да изпаднат догодина , писна ми от уговорени мачове , и говоря за всички отбори , не само за тези двата !

dre
23.05.2013 16:44

Много специфичен мач ги очаквало , ами да , трудно е подариш победа без никой да забележи !

Qtagana
23.05.2013 15:56

ТО верно овчата глава за сефте може да направи нещо добро за левски и да компенсира свинщините който направи за краткото време в което се меши в левски като легне ... честно казано тоя продажник венци не знам как няма да прибара някое левче и да не ни легне ама нищо не се знае де те и берое ни бяха в кърпа вързани ...

chelsea18
23.05.2013 15:16

В БГ има Литекс, Ботве ПД, Лудогоред,Левски,ЦСКА - останалите са сателити на последните 2 отбора и играят за тях - самото ни първенство е пълен цирк

chelsea18
23.05.2013 15:15

Славия е сателит на Левски от доста години... какво ни хвърлят прах в очите ? Бг циркове отново, естествено че са се разбрали и с удоволствие че връчат титлата на шефовете си

Dreick
23.05.2013 14:54

Мача е единица, Вили е Заклет левскар, няма да се хвърля за победа срещу любимия си отбор *smile*

greenhool
23.05.2013 14:27

Вили е отявлен левскар..да не се прави на луд,дори в едно интервю беше споменал,че дори не яде домати,защото били червени..този мач е просто излишен и най-невръстния фен в България може да предвиди изхода му.. пак го казвам Бяла Славия=Черна Мафия!! честито на Левски от сега ! ! !

Hristian96
23.05.2013 14:23

от 2006 година Левски няма загуба от тия...само една равенство и това е...ще бъде найстина много-гадно,ако загубим точно сега,а тия сега нарочно искат да ни отнемат титлата и за какво???за да им стане гадно на Левски...не стига,че няма какво друго да постигнат тия славия,ами тръгнали да ни се правят,че щяли да ни бият.

madridistaaaaaa
23.05.2013 14:17

Само спекулации за да има някаква ,,тръпка" в последният кръг,всички знаем,че Левски няма да пропуснат този уникален шанс,а на Вили Вуцов ще му мине през к**а дали ще победят или не.