Венецуелският национал влиза в групата на \"акулите\"

14:58
Венецуелският национал влиза в групата на \"акулите\"
Жълтата карта на национала на Венецуела Ектор Гонзалес пристигна от Кипър и в петък той ще бъде картотекиран в БФС като играч на Черноморец Бургас.

"Дори да не вземе участие в мача, той ще почувства атмосферата на българското първенство", заяви мениджърът на "акулите Красимир Балъков.

Двама от футболистите на тима са с проблеми и участието им в предстоящия мач с Миньор Перник е под въпрос обяви наставникът. Николай Николов има мускулна травма и през седмицата тренира на облекчен режим, като до последно не се знае дали ще бъде възстановен до събота. Подобно е и състоянието на Александър Стоимирович, за който обаче шансовете да играе са значително по-малки.

Цветомир Цонков е претърпял успешна операция от херния, така че за сърцатия полузащитник сезонът приключи. Той има и наказание да не участва в два мача от първенството и ръководството реши да използва времето за по-пълноценното му възстановяване след хирургическата намеса.

Относно съперника на "акулите" в предстоящия мач Балъков заяви, че това е отбор, който играе организирано и срещу него мача ще е доста труден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация