Тевес: Може би вече изиграх последния си мач за Юнайтед

11:25
Тевес: Може би вече изиграх последния си мач за Юнайтед
Нападателят на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес сподели, че е много възможно вече да е изиграл последния си мач с фланелката на "червените дяволи".

Както е известно, от настоящия клуб на играча не искат да заплатят сумата от 25 милиона паунда на консорциума на Киа Джорабчан, който държи правата на аржентинеца.

"Възможно е да съм изиграл последния си мач за Юнайтед. Не знам", заяви Тевес, цитиран от "Телеграф".

"Едно е сигурно, ще се подготвя по най-добрия начин, но в този тим има много добри футболисти, така че всичко зависи от мениджъра на тима", допълни нападателят.

"Лионел Меси е един от двамата най-добри футболисти в света, така че ще е много трудно на нашите защитници да го спрат. Ние пък имаме Кристиано Роналдо, който със сигурност не отстъпва на Лео", каза още Карлитос.

"Щастливец съм, че съм в един отбор и с двамата. Това е нещо наистина прекрасно за мен", завърши бившият футболист на Уест Хям, за който се твърди, че в момента договаря личните си условия с ръководството на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yavor90
21.05.2009 22:09

П.П
Да се маха най-после ако ще се маха, писна ми от тази история вече!

Yavor90
21.05.2009 22:08

На тоя хленчещия гибон му се играе в Юнайтед и две не вижда, само, че не му се лъска скамейката, заради Бербатов. И в Тотнам Дефо хленчеше постоянно, че не го пускали заради Бербатов... има някаква карма около нашето момче явбо *smile*

multikomp
21.05.2009 13:08

С коментара за СТРАННАТА ТРЕНИРОВКА В ЮНАЙТЕД ми повишите определено тонуса. Голям смях. Но пак изписахте очите на Бербатов. *lol* *lol*

multikomp
21.05.2009 13:03

Този саит много ПОЖЪЛТЯ?!? Тевес ли е месията за Ман.Юн? Изпростявате и то много.