Стенли: Очарован съм от клуба и ръководството

11:12
Стенли: Очарован съм от клуба и ръководството
Стилиян Петров разкри, че обещанието за успех и развитие на клуба от ръководството на Астън Вила, го е накарало да подпише нов четиригодишен договор.


Българският полузащитник постави подписа си на хартията за нова сделка, която ще го пази в клуба от Мийдлендс до лятото на 2013 година. Петров, който вече 13 месеца играе от лявата страна на Вила Парк оказа значителна помощ на Астън Вила, като осигури директно място в европейските турнири, което не се беше случвало от 11 години.

"Очарован съм. Чувството да успееш е страхотно. Говорим за договора през последните няколко месеца и доста хора ме питаха затова. Наистина съм щастлив с това как се справя клуба. Те ме оставят да се концентрирам в играта и да играя футбол. Имахме няколко срещи, но сега всичко е финализирано. Никога не съм се съмнявал в това. Когато започнахме преговорите от клуба ме увериха, че плануват да го изграждат още и да станем още по-успешни. За мен това бе достатъчно", заяви Стенли. Българският национал ще е на 33 години, когато изтече контрактът му и той е убеден, че е направил правилния избор, като е избрал да остане в отбора на Мартин О\'Нийл.

"Това бе голямо решение за мен и семейството ми, тъй като в този момент от кариерата ми трябва да обмисляме всичко. Все пак съм сигурен, че взех най-правилното решение. Надявам се, да направя феновете на Вила много щастливи през годините. Когато дойдох не ми беше лесно, но успях да покажа на какво съм способен през този сезон", коментира още българинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация