Ла Коруня - Еспаньол, спечелен

16:06
Ла Коруня - Еспаньол, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 9 познати от общо 15 мача - 60.0 % успеваемост

Залог на деня за 19.05.2013 г.



Спасението за Депортиво Ла Коруня мина през задължителни три точки в този мач. Супер Депор допусна само едно поражение в последните си 8 срещи, като загуби най-скорошния си двубой срещу Валядолид навън, но победа днес над Еспаньол ще компенсира този пропуск във финалия щурм. Тимът на Ла Коруня е спечелил две от последните си три домакинства на Еспаньол и днес трябва да се възползва от занижената форма на гостите, който са без победа в последните си три срещи, а сега няма да могат да разчитат и на редица основни играчи. Капдевила, Форлин, Виктор Санчес са наказани, острието Лонго е контузен. Еспаньол няма да бъде мотивиран да преследва точки, защото той се намира в средата на класирането и това дава много надежди на домакините, че няма да срещнат сериозни съпротива в решителния за тях двубой.

Прогноза: 1, коефициент: 1.65

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация