Митов: Непобедими сме, когато играчи и публика са едно цяло

22:56
Митов: Непобедими сме, когато играчи и публика са едно цяло
Левски е непобедим, когато футболисти и публика са едно цяло, категоричен беше старши треньорът Николай Митов след победата с 1:0 над Лудогорец в мач от 28-ия кръг на българската футболна "А" група. Именно чрез тази победа сините оглавиха класирането преди последния си мач за сезона, а той е домакинство срещу Славия.

"Отборът, който желаеше победата от първата до последната минута, спечели днес. В 90-та минута пак е сладко, но ние желаехме много победата. Умора няма. Когато футболистите и
нашата велика публика са заедно, ние сме непобедими. Аз като дете познавам такъв Левски, сега го видях пак. Щастлив съм, но имаме още един мач. Днес победата е много важна и това е крачка към шампионската титла. Бием Славия и ставаме шампиони, без да ни интересуват другите мачове", заяви Митов след победата над Лудогорец.

"Когато видя титлата, тогава ще празнувам. Почваме веднага да се готвим за мача със Славия и само това е в главата ми. Не искаме еуфория. Нормално е да се радват футболистите, но аз ги предупредих да внимават какво говорят. Трябва да ни интересува само Славия", добави той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
19.05.2013 11:58

Тоя мангал как се приблизваше при гола ,не е истина*lol*Дано,Славия вземат точки от Левски,че да му видя смешната физиономия*lol*

paunQ
19.05.2013 01:09

Нисичък, ненисичък, мачка ги! *smile*

kns
19.05.2013 00:48

кво си непобедим бе ейй *****