Петев: Трудно се говори след такъв двубой

22:36
Петев: Трудно се говори след такъв двубой
Мнение на старши треньора на Лудогорец Ивайло Петев след загубата с 0:1 като гост на Левски в мач от 28-ия кръг на "А" група. Сините стигнаха до победата с гол в добавеното време на Станислав Ангелов и изместиха съперника от върха на класирането.

Ивайло Петев: "Трудно се говори след такъв двубой. Като цяло идеята ни беше да затворим играта и да разчитаме на контраатаки. До голяма степен успяхме. Левски не създаде чак толкова ситуации пред нашата врата. Сами подарихме победата на съперника, след като не успяхме да реализираме три 100-процентови положения. След като не вкараш, няма как да победиш. Голът е нелеп. Имахме изключително чисти ситуации да отбележим, трябваше да вкараме поне една от тях. За да си шампион, нямаш право да пропускаш такива положения. Сами сме си виновни. Според мен, съдията пресилено изгони Любо Гулдан, но не искам да коментирам съдиите. Живеем в България, така че не мисля, че вече имаме шансове за титлата, въпреки че първенството още не е свършило. Поздравявам момчетата. Бориха се мъжки. Всеки излезе да търси победата. Може би малко класа ни липсваше, а и напрежението може би дойде в повече. Като цяло не мисля, че през годината имаше по-добър от нашия. Но след като не сме шампиони, значи не сме успяли да надградим от предишния сезон. Надявам се нивото на първенството догодина да бъде по-добро и повече отбори да се борят за титлата."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dreick
19.05.2013 13:03

Картона бил Пресилен?! 20 минути преди тоя картон, оня дето счупи краката на Михелич и го изнесоха на носилка зазслужаваше директен червен картон и наказание, но съдията му даде само жълт картон, и вика картона бил пресилен, не приятел не беше пресилен а трябваше 2 червени картона да имахте не 1 *wink*

dexter
19.05.2013 02:41

Еднодневки ! Картона бел пресилен, прави струва все ще го извърти около съдията *lol* По добро съдийство в БГ не съм гледал от години, съжали ги човек, че трябваше не с 10 ами с 8 да завършат мача ! Скрийте се там откъдето изпълзяхте !

kalchy
19.05.2013 00:35

По-добре си замълчете, деба изкуствения отбор.