Батков: Николай Митов остава треньор на Левски

22:25
Батков: Николай Митов остава треньор на Левски
Николай Митов ще запази своя пост в Левски и през следващия сезон в българската футболна "А" група, след като старши треньорът на сините изведе своя тим до победа с 1:0 над Лудогорец, обяви президентът на клуба Тодор Батков. Благодарение на тези три точки, Левски направи решаваща крачка към титлата само два кръга преди края на сезона.

"Повече от ясно е, че Николай Митов ще води Левски и през следващия сезон. Ще вземем няколко попълнения, ще помогнем и на помощниците. Феновете са 12-ия, 13-ия и 14-ия играч на отбора. Обичам ви! Без вас не можем. Футболът е една магия", каза Тодор Батков след края на мача в София.

"Невероятно съм щастлив, има справедливост. Има Господ и той обича Левски. Ние доставихме радост на хората. Влизаме като шампиони в юбилейна година. Оттук нататък следва работа. Остава ни един мач със Славия, в който трябва да победим и да вдигнем титлата. Искам да пожелая на Ботев да бие Лудогорец, защото много нечестно загубиха мача в Пловдив през есента. Дадохме достоен отговор на всички обвинения за заговори и подпирания. Просто отборът показа героизъм, показа мъжество, воля за победа. В продължение на 72 часа изиграхме 2 инфарктни мача. Момчетата издържаха и видяхте, че миналогодишните шампиони се предадоха и физически. След кървавия гол на Гонзо, този гол никой не може да го бие. Има Господ и той обича Левски!", добави той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
19.05.2013 12:01

как само се приблизваше ,при гола,все едно е взел ШЛ с Левски*lol*

ShadowDemo0on
19.05.2013 11:18

Тоя вчера след гола не знаеше къде се намира, много ме кефи ! Лудак е !

akdogg
19.05.2013 10:07

По голям малоумник от тоя не бях виждал

gang_related
19.05.2013 09:37

Веднъж да ми хареса решението на Батков! *smile* Може да няма кой знае какви треньорски умения, но пък такъв дух и хъс рядко се виждат!! Това според мен е много по-важно от някакъв тактик, който да им драска по 1 дъска! Успех следващия сезон! *smile*

paunQ
19.05.2013 01:26

Митов ми е любимец. Каква любов към Левски... Уникален!

degea97_
19.05.2013 01:13

Не съм виждал друг треньор да влага толкова сърце,хъс и обич към отбора до сега ...

Qtagana
18.05.2013 23:03

Ако никои не му се меси в работата , да остане човека , тряа ни тва което ни липсва до преди и след ДЕМБЕЛЕ - ГОЛАДЖИЯ ... тряат ни и нова 2ика централни защитници милиев и ели не бих ги зел да цъкаме и на малки вратички , беците са ни чук , центъра г/д го бива крилата ако ги запазим сме екстра ... вратаря ни е най-добрия в БъЛГАРИЯ ... АКО ВЗЕМЕМ ФУТБОЛИСТИ А НЕ АНОНИМНИЦИ ДА ИСПЕРЕ БАТКОВ НЯКОИ ЛЕВ може и да направим нещо в Европа Митов ми харесва , че говори само СЛЕД мача и то е адцки емоционален и му личи на човека че е хупер земен , Илиян илиев може да е бил силен футболист но си личеше че е простоват човечец още в берое , не може да върже 2 изречения , не може си каже името не знам такъв човек какъв мотиватор може да бъде ... най - малкото ...

Abramovichcfc
18.05.2013 22:46

България е СИНЯ!Левски най великият отбор в България!27 титла на България!Ние сме Левски Софияяяяяяяяя ооооооооо няма кой да ни спре къде е кюрда 'стоичков?Къде са прасетата?Къде сте турци от Разкрачен град?Най великата публика и най вярната разбира се.....Левски над всички и браво на Митов голям си бате.

Qtagana
19.05.2013 00:34

Преди няколко години Левски коцукаики и тромаво , не очаквано от никои се добра до групите на Уефа след това мачкаше осигурените отбори от рода на изброените от теб ... и стигна до четвърт финал с Майк Райли аааа с Шалке де , а ако не беше Тоя хомосексуалист щеше да играем и полу финал с Севиля и само можехме да мечтаем там ... но уви . след това направи не мислимото и не постижимуто влезе в ГРУПИТЕ НА СЕГАШНАТА ШАМПИОНСКА ЛИГА и попадна в група с най-силните по това време в своите първенства - челси , вердер тогава бяха класи над другите в германия и барса , левски пишеше история и не излезе да играе срещу никои с 10 отзад а излезе и игра футбол да пълнеха ни кошницата но играхме футбол пред препълнени стадиони , а да тогава и напълнихме за сефте националния за поседлните 20 години ... но пак хейтърите говориха за голова разлика и прочие и Евро идиотщина , и тогава и сега питам , добре ако ние сме евроидиоти , когато бием другите които ни наричат така те колко под нас в хранителната верига и какви са те ?!?!?!?!

BlackSea
18.05.2013 23:43

Tи си за психиатрия .Hе бях виждал толкова озлобен и надъхан фен,а на дали си отишъл повече от веднъж на стадиона на Газпром този сезон.И защо все още продължавате да мечтаете за някакви успехи в Европа ??? - разбирам нашите отбори да са известни,силни и финансово осигурени кактo Галатасарай,Фенербахче и Олимпиакос тогава да помечтаем за,нещо в евротурнирите *wink*.А то сега всички ще ни изложат още в 1-вия кръг -Митов уволнен до 2-рия месец ,Радуканов сменен в края на този сезон. Единствения шанс да живне БГ футбола е с 10 отбора в Bulgarian Premiership и 10-12 във втора дивизия,но явно това не е изгодно на БФС и на БГ отборчетата*smile*.Аз Лично БГ футбол не гледам от 10-на години с такива президенти с такива стадиони с такава публика няма смисъл*smile*.Честито на всички отбори които се класираха за ЕвроСрам *ball**ball**ball**ball**goal*