Евиан - Валансиен, спечелен

15:48
Евиан - Валансиен, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 8 познати от общо 14 мача - 57.1 % успеваемост

Залог на деня за 18.05.2013 г.



Евентуалните три точки тук могат да имат повече от стратегическо значение за Евиан Тонон в битката му за оцеляване. Той посреща съперник, който е немотивиран и се подвизава комфортно настанен в средата на таблицата, като при тези обстоятелства, той няма да преследва увеличаване на точковия си актива на всяка цена. Валансиен не допусна поражение в последните си 5 мача, но днес трудно ще продължи положителната си серия, предвид че ще бъде гост на толкова мотивиран опонент. Защо победата в този мач е от такова значение за Евиан? Домакинският тим е финалист в надпреварата за Купата на Франция като там, той ще се изправи срещу Бордо. Във финалния кръг от кампанията следващия уикенд Евиан ще се изправи като гост точно на Бордо. Това ще значи, че Евиан ще може да степенува приоритетите (което вероятно ще направи и Бордо) и да калкулира точките и така да прецени как да подходи и в двете си срещи със жирондинския си съперник. Единственият начин Бордо да се класира в Лига Европа през следващия сезон минава през негов триумф във финала. Евиан има преднина в битката за оцеляване пред Троа и Нанси, като се намира на първата позиция над опасната зона и ако днес заслужи пълен комплект точки, при тези обстоятелства почти в пълна степен той ще си осигури участие в елита и през следващата кампания. Всяко домакинство на Евиан на брега на Женевското езеро се ознаменува с пълен стадион и крайно враждебна обстановка спрямо гостуващите тимове.

Прогноза: 1, коефициент: 1.68

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация