Интер почна с трансферите, уреди Милито и Мота от Дженоа

08:43
Интер почна с трансферите, уреди Милито и Мота от Дженоа
Нападателят на Дженоа Диего Милито и съотборникът му Тиаго Мота са сигурни нови попълнения на шампиона Интер, съобщи президента на "грифоните" Енрико Прециози.

Двата клуба все още не са финализирани трансферите, но са постигнали договорка за личните условия на футболистите.

Милито ще подпише договор за 4 години и ще получава по 3,5 милиона евро на сезон. Мота пък ще парафира за 5 години със заплата 3 милиона евро. Като част от сделката в Дженоа ще отиде и нападателят Роберт Акуафреска.

"Срещнах се с президента на Интер Масимо Морати и постигнахме договорка. Решението не беше никак лесно. Мога само да благодаря на двамата играчи за това, което направиха за отбора този сезон", съобщи шефът на тима от Генуа.

Босът на "грифоните" даде повече яснота и по очаквания трансфер на Сержо Флокари от Аталанта.

"Не е редно, когато продадеш голям футболист като Милито, да прибереш парите и да не направиш нищо с тях. Следим Флокари още от февруари и съм сигурен, че той ще ни донесе много радост", каза Прециози.

Очаква се Флокари да премине в Дженоа за около 11 милиона евро.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
21.05.2009 21:45

За мен 99% е сигорно привличането и на Серхио Агуеро ,което би поствавило въпроса естествено ако Златан остане кой ще му партнира ,а би станало доста интересно ако и/или Дидие Дрогба акустира на Джузепе Меаца, чесно да си призная несъм гледал достатъчно мачове на Дженоа и не познавам качествата на Мота ,но познавам Милито и знам ,че е отличен нападел ,но въпроса е дали би могъл да играе така и в по- голям отбор всички знаем ,че някои футболист просто умеят да играят само в по- малки отбори като примери можем да дадем Роби Кийн може би и Димитър Бербатов въпреки е малко спорно , защото все пак Митко все пак не играе на традиционният си пост от Леверкузен и Тотнъм. Аз като фен на Интер естествено се надявам да направим силна селекция и най- после да успеем да счупим каръка в евротурнирите *thumb_up*