Домусчиев позлатява футболистите на Лудогорец, ако спечелят титлата

11:24
Домусчиев позлатява футболистите на Лудогорец, ако спечелят титлата
"Всички на мача", "До последен дъх", "Сините" в атака"! Призиви до милионите левскари отправи фенклубът на сините преди днешния мач за титлата срещу Лудогорец. Битката на "Герена" започва в 20,00 ч., а 11-те хиляди места за запалянковци на домакините ще бъдат препълнени. Агитката разлепи из цяла София плакати и транспаранти с часа на дербито и призивите за подкрепа. Върху тях бяха изобразени ликовете на Георги Аспарухов и Васил Левски.

Победа обеща и треньорът на Левски Николай Митов снощи. „Играем на „Герена", съперникът да му мисли. Разчитаме на 12-ия играч – нашата публика", призова той, "Ще направя промени в отбора. Знам къде сме допуснали грешки срещу Берое, но няма да ви ги кажа на вас. Ако има дузпа, ще я дам на Силва и той ще я вкара", каза треньорът на „сините". И уточни, че това би могло да се случи, ако пусне португалеца титуляр. Жоао се включи добре в Ловеч, но изпусна златен шанс в 120-ата минута, а при дузпите стреля над вратата.

Лудогорец е добър отбор, но ние сме по-добри. Против чуждите съдии. Нашите рефери са добри, трябва да ги оставим да свирят. Чужденецът идва и си отива, без да носи никаква отговорност".

Николай Митов допълни, че има двама-трима футболисти с проблеми, сред които е Ромен Ели. Затова и не сподели колко промени готви.

И двата съперника ще играят за огромни бонуси, които по принцип са залегнали в договорите на играчите при титла. От Левски отдавна споделиха, че всички ще останат доволни, ако шампионската купа се върне на Герена.

Основните играчи на Лудогорец също имат включена клауза "титла", като нейният размер е средно 50 000 лева, научи "Стандарт". Очаква се босът на гостите Кирил Домусчиев да се прибере от чужбина специално за битката и да седне в ложата на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

barceloneca666
18.05.2013 12:34

Дори не знам как има хора да им е при сърце тоя Левски те не могат да вкарат една дузпа големия отбор ..................................