Митов: Левски играе само за първото място

18:29
Митов: Левски играе само за първото място
Левски играе само за първото място и ще победи Лудогорец в мача между двата тима от 28-ия кръг на българското първенство по футбол, заяви старши треньорът на сините Николай Митов. Той няма проблеми с контузени футболисти преди мача, който в голяма степен ще реши титлата в шампионата.

"Умора няма и всички са в добро състояние. Този мач за купата вече не го помня аз. Нямам притеснения за мача срещу Лудогорец, уверен и спокоен съм. Ще се постараем да не допускаме такива голове, каквито допуснахме в мача срещу Берое. Ще има промени и в състава ни. Вчера възстановявахме и днес трябва да проверя отново състоянието на няколко футболисти. Ясно ми е какво трябва да направим. Искам да видя духа и характера от финала, защото това е Левски и футболистите трябва да го правят във всеки мач. Проблематичен е само Ромен Ели. Имаше съмнения за счупване, но такова няма. В мача срещу Лудогорец ще има и свежи играчи, които ще влязат. Това е друг мач, противникът е друг и спрямо него ще направя промените в състава. Направихме индивидуални грешки в мача срещу Берое, а сега не трябва да ги допускаме. Всяка грешка влияе, а оттам идва и друга. Сигурен съм, че това няма да се случи. Моят отбор ще играе от първата до последната минута за победа и за нищо друго. Мачът е на "Герена", да му мисли другият отбор. Лудогорец е добър отбор, но не мога да кажа, че имат психологическо предимство, защото то е при нас. Остават ни два
мача и всичко е в нашите ръце. Знам го аз, знаят го и играчите. Няма от какво да се притесняваме. Левски играе само за първо място", заяви Митов.

"Не се притеснявам от съдията. Ние сме българи и не трябва да имаме такова отношение към тях. Аз съм против международен съдия. Той трябва да има отговорност и трябва да бъде българин", добави старши треньорът на Левски по повод назначението на Георги Йорданов за главен съдия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация