Радуканов попълва групата с шестима юноши

15:27
Радуканов попълва групата с шестима юноши
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов изрази недоволство от ранния начален час на мача с носителя на купата на България Берое. Срещата е насрочена за неделя от 15.45 часа на стадиона в Стара Загора, когато се очаква да бъде доста топло.

"Не знам защо мачът е насрочен от 15:45 часа, когато ще бъде много топло. Жалко за футбола. Стадионът в Стара Загора има осветление и ако срещата беше от 20:00 часа щеше да е по-приятно и за футболистите, и за феновете", каза Милен Радуканов на брифинг днес.

Червенит" имат сериозни кадрови проблеми преди двубоя в Стара Загора и групата на отбора ще бъде попълнена с шестима юноши.

"В групата ще има шестима юноши. Имаме много контузени - Венков, Грънчов, Присо, Камбуров, Апостол Попов, Марсиньо. Но тези, които ще влязат, трябва да защитят мястото си в ЦСКА", каза Радуканов.

Треньорът на ЦСКА се изказа доста ласкаво за отбора на Берое, който преди два дни спечели купата на България след победа срещу Левски след изпълнение на дузпи. " Берое е в приповдигнато настроение след успеха за купата. Поздравявам ги за спечелването на купата, явно те бяха най-достойният отбор. Пожелавам им успех в евротурнирите. Но ние отиваме в Стара Загора да спечелим. Концентрирам съм изцяло върху нашия отбор, върху всекидневната ни работа тук. Не се занимавам с другите отбори и какво се случва при тях. Гледах няколко мача на Берое тази пролет, не само финала в Ловеч. Направи ми впечатление, че в отбора има много добра дисциплина, голямо желание, настроение, а това е най-важното. Явно Хубчев е направил добър колектив и това си личи на терена", каза Радуканов.

Треньорът не пожела да коментира въпроса с лиценза на клуба, като само каза, че това е от компетенцията на ръководството. "Не коментирам въпроса за лиценза. Не сме коментирали тези неща с ръководството, предполагам, че не трябва да има никакви проблеми. Дискутираме всичко около отбора, лятната подготовка, но за тези неща ще говорим като свърши сезонът. Преследваме третото място, имаме нужда от две победи в оставащите три мача, за да си го гарантираме. Има напрежение, защото е важно това трето място, за да играем в Европа", каза още Милен Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация