Реал М - Атлетико М, загубен

14:00
Реал М - Атлетико М, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 8 познати от общо 13 мача - 61.5 % успеваемост

Залог на деня за 17.05.2013 г.



Ако днес изборът ви пада точно върху този мач, то анализът от гледна точка на професионалния бетинг традиционно (а особен тук) би следвало да изглежда по-различно от стандартния и посредством него да бъдат диференцирани ясно забележимите предимствата в полза на единия съперник.

Реал Мадрид е единственият непобеден у дома отбор този сезон от всички тимове от петте големи европейски първенства - Англия, Испания, Германия, Италия, Франция! Подобна статистика включваща 23 победи и 5 равенства за Белия балет определено остава малки шансове днес за Атлетико Мадрид да триумфира в този финал на стадион "Сантиаго Бернабеу". Освен това Реал Мадрид в настоящия момент се намира в серия от 10 поредни победи над градски си съперник. Последните срещи между враговете ясно показаха как Жозе Моуриньо винаги намира подходящ начин за противодействие над дюшекчиите, а победата на Реал Мадрид с резервните му играчи като символичен гост на Атлетико преди около месец, категорично затвърди това. Атлетико пък има само една победа в последните си четири срещи. Дюшекчиите изглеждат обречени срещу по-именития си съперник. Атлетико е в серия от 25 поредни мача във всички турнири без победа в дербито и трудно точно сега ще я прекъсне, след като това се оказва единственият начин Белият балет да финишира тази разочароваща кампания с трофей. Трябва да се подчертае, че за Атлетико това също е единственият шанс за трофей през сезона, но пък той трудно може да отговори като класа на своя опонент. Фаворитът тук изглежда прекалено ясен, а обстоятелствата подсказват, че Реал Мадрид няма да има проблеми със спечелването на купата.

Прогноза: 1, коефициент: 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladimir.grigorov.35
17.05.2013 21:18

Имам три мача за един фиш ... Локо Плд, Беров, Лудогорец 5лв залог ...това е колкото не сигурно толкова по добре от на тоя прогнозите...вчера за Хафнафудор ми пише щели да бият без проблем ала бала нямало толкова класен отбор в Исландия...и накрая 30лева назад....

devic
18.05.2013 01:33

и ти като по-умен от него реши да му препишеш прогнозата?? истината е че реално нямат конкуренция и през цялото време контролираха мача.

putopalo
17.05.2013 20:29

Ако в редовното време свърши Х,букитата ще са най-доволни*money*Освен хендикапа пускам и един мазен Х

Vers
17.05.2013 17:08

Мачът ще се реши с дузпи и победа за реал

putopalo
17.05.2013 16:41

До коментар [@comment 1369529] от [@user realmadriddd]:

Ееееее колега,трябваше да ни зарибиш с една/две безплатни прогнози.Аз ползвам услугите на един японски типстър:Сиготури Накура и той има успеваемост като вашия сайт,само че е безплатно! *wink*

putopalo
17.05.2013 16:34

Избягвам да играя купи,но този мач ще го играя победа за РМ с един гол разлика.

UrRolS
17.05.2013 16:03

Реал Мадрид 3:2 Атлетико Мадрид *tongue*