Бивш играч на Левски разпитан във връзка с \"черно тото\"

17:52
Бивш играч на Левски разпитан във връзка с \"черно тото\"
Нови 200 души ще бъдат разпитани по аферата с "черно тото", съобщи Българската национална телевизия.

На разпит днес се яви бившият футболист от Левски Румен Павлов. Той е правил залагания на "черно тото" от служебен номер на ФК Левски.

Показания бяха снети и на един от основните играчи в хазартната схема - Благой Модев. По неофициална информация той е бил приближен до бившата групировки СИК. Антимафиотите го сочат като един от оргарнизаторите на нелегалните залагания. Неговият мерцедес беше конфискуват при акцията на ГДБОП миналата седмица.

Прокуратурата разпореди още 200 разпита по аферата "Черно тото". За показания в ГДБОП ще бъдат провикани свидетели, които са правили залагания в нелегалната хазартна схема. Разследващите очакват да получат още много разпечатки на телефонни разговори, които да послужат като доказателства срещу организаторите на "черно тото".

По рано през деня президентът на БФС Боби Михайлов призна за сериозността на проблема с нелегалните залози.

"Собственици на клубове, треньори и футболисти са замесени в уреждането на мачове от "А" група, призна Михайлов. - Трябва заедно с прокуратурата и полицията да създадем комисия, която да работи през целия сезон. Само така ще спрем това явление, което петни футбола", каза още Михайлов.

Както е известно под ударите на закона миналия петък падна лекарят на ЦСКА д-р Авгеринос Афурас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pich
20.05.2009 19:17

RUSSIA_FAN кажи ги да направил някои лев

tamango
20.05.2009 18:56

понеже е написано че някои отбори участват в наредени мачове-посочете поне един нареден или уреден мач на черно море. щом пишете поне отговорете а не драскайте колкото да не заспите.

UltraBlueHool
20.05.2009 18:50

И защо БФС се заинтересуваха точно в тези дни когато България е на път да има нов шампион, при условие че всички чорбарета се оплакват от наредени мачове.Всичко е ясно.Каквито и утехи да вкарате на червените боклуци шампион ще е Левски София.

UltraBlueHool
20.05.2009 18:48

Не ми се коментира такива работи.Фен сам на Левски от както съм роден и такъв футболист не помня да е имало.Поне в групата на отбора.Незнам кога е играл и на какъв пост , но това едва ли има нещо общо с новия шампион ЛЕВСКИ СОФИЯ!

lassitar2
20.05.2009 18:30

bleid_2 Напълно съм съгласен с теб..Наскоро ми казаха че във вестник Уикенд е имало статия че футболисти от Цска(не спомням кои,но са от чужденците)са играли в азиатска букм къща че цска ще падне..Това никъде не се тиражира,освен в този вестник.

TigerJK
20.05.2009 18:26

няма да чета статията понеже не гледам бг футбол, но от заглавието ми става ясно - Левски и те са в кюпа :>

bleid_2
20.05.2009 18:26

Аз съм болен ЛЕВСКАР и независимо от това ако отбора е замесен даржа да бъде наказан наи сурово както и хората свързани с това черно тото,НО ако не се докаже че ЛЕВСКИ е между виновните искам да знам кои ще се извини на отбора и феновете му за тези статии защото сега всички саитове и медии ще излезнат с подобни заглавия за да бъдат четени и гледани но после никои няма да намери морални сили да се извини.Не ви прави чест да пускате такива статии препечатки от жълти саитове като ДОН БАЛОН.Колко пати сам поправял ваши писаня а после ми триете постовете и инкогнито си опраяте грешките бес дори да ми се извините или благодарите.ИМАИТЕ ЧЕСТ

RUSSIA_FAN
20.05.2009 18:15

Също така имам и информация как ще завършат 2 мача от следващият кръг на нашето първенство *devil* *stop*

breezer_fan
20.05.2009 18:11

Хахах верно защо заглавието е ЛЕВСКИ ЗАМЕСЕН В ЧЕРНОТО ТОТО ?Че има черно тото в БГ знаят и децата....Въпросът е защо името на Левски е в заглавието ?Да се оронва авторитета на клуба ли ? Ясно е ,че 50% от мачовете в БГ са уредени , но в това число влизат и мачовете на цска ,литекс ,славия ,черно море и всички там отбори и отборчета...Та и на ФОКУС го сложили клипа ... *joking*

lassitar2
20.05.2009 18:06

Всички знаем че има уговорени мачове..Аз съм от Ловеч,но съм фен на Левски..Всяка година,седмица преди мача между Литекс и Левски се знае резултата..Всяка година..Някой ще ми каже че хората налучкват на късмет,и аз така си мислх.Но да чуваш само един резлутат да се споменава,някак не ми звучи като късмет.

RUSSIA_FAN
20.05.2009 18:00

Нещо което не се знае няма ли да бъде побликувано в този сайт,спрете с тази стара информация.Не разбрахте ли че БГ Футбола е пародия аз също имам върешни хора в някой клубове и до този момент знам за 4 оговорени мача в нащо първенство (лично съм информиран от играчи преди началото на мача как ще завърши).Първият мач беше още преди 3 години.(оговорените мачове ги искам сигурно доста преди това но аз казжам 100% факти така че аз лично знам че поне от 3 години има оговорени мачове) *wink*

bacardy_breezer
20.05.2009 17:59

Тцтцтц заглавието и статията НЯМАТ нищо общо , но от много време е ясно ,че администрацията в уинър бг е червена (или поне повечето от авторите на статиите ) ,но както и да е ... *sick*