Фрапантен пропуск на Пато в Копа Либертадорес (видео)

19:33
Фрапантен пропуск на Пато в Копа Либертадорес (видео)
Бока Хуниорс отстрани Коринтианс на осминафиналите в турнира Копа Либертадорес след равенство навън 1:1. Аржентинците продължават напред след общ резултат 2:1.

В 25-ата минута на двубоя на стадион "Пакаембу" Хуан Роман Рикелме откри резултата в полза на гранда от Буенос Айрес, изненадвайки вратаря Касио с точния си удар. Само минута преди това гол за домакините от Сао Пауло беше отменен заради спорна засада. В началото на двубоя Леандро Марин от Бока игра с ръка в наказателното поле, но главният съдия Карлос Амария не отсъди дузпа. Бразилският тим изравни в началото на второто полувреме чрез Паулиньо.

В 76-та минута на срещата нападателят на бразилския тим Алешандре Пато направи изключителен пропуск, след като не успя да реализира на празна врата от около един метър.

Вижте пропуска на Пато:


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tazz_000
16.05.2013 19:57

ЛОЛ!!!Срещу Сантос направи един подобен фрапантен пропуск,ама за играч от неговия калибър да не вкараш това е пълно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!*sick*Иначе ме е яд че тея гадни контузии му съсипаха кариерата в Милан и го принудиха да се върне в Бразилия толкова млад*sad*