Хафнарфьордур - ИБВ, загубен

14:12
Хафнарфьордур - ИБВ, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 8 познати от общо 12 мача - 66.7 % успеваемост

Залог на деня за 16.05.2013 г.



Сериозната класата на Хафнарфьордур за стандартите на исландския футбол едва ли може да бъде оспорена от някого. Най-удачният момент да се гласува доверие на гранда е точно в старта на кампанията и по-точно в битките с някой от преките конкуренти, ако изобщо може да се твърди, че тимът има реална константна конкуренция на домашна сцена. През изминалия сезон ИБВ финишира в топ 3 (по голова разлика), но отборът показа доста слабости, най-вече при изявите си по чуждите стадиони, като загуби повече от половината си срещи навън. През настоящата кампания и двата днешни съперника спечелиха предишните си две срещи, но в тях на ИБВ не му се наложи да гостува нито веднъж. Днес реалностите за гостите ще бъдат други. Едва ли някой се съмнява в превъзходството на Хафнарфьордур, което следва да намери изражение в три точки в конкретния мач.

Прогноза: 1, коефициент: 1.73

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pufito666
17.05.2013 10:06

тоя пи4 е един разбира4 дет го няма никъде,кои го излъга 4е ги разбрира?

devic
17.05.2013 13:09

виж ся мойто момче, тия лафове бяха модерни на времето. сега вече омръзнаха. що не го написа тоя коментар последните 2 мача? всъщност ако се беше поинтересувал щеше да знаеш че за тоя мач друг логичен залог няма. факт е обаче че "специалист" е нещо чуждо за него.