Тиери Анри е най-добрият нападател в света

16:40
Тиери Анри е най-добрият нападател в света
Наставникът на лидера във френската Лига 1 Бордо Лоран Блан обяви бившия си съотборник от националния отбор на Франция Тиери Анри за най-добрия нападател на света.

Футболистът на Барселона ще се изправи срещу бившия отбор на Блан Манчестър Юнайтед във втория си финал на Шампионската лига. Коментирайки предстоящия мач в Рим, Блан оценяваше потенциала на тимовете на Пеп Гуардиола и сър Алекс Фъргюсън.

"С раздвоени чувства съм. И в двата отбора има изключителни играчи. Кристиано Роналдо, Карлос Тевес, Уейн Рууни и Димитър Бербатов за Манчестър Юнайтед, Лионел Меси, Тиери Анри, Самуел Ето\'о, Андрес Иниеста Шави Ернандес за Барса. Всеки един от тях може да реши финала. На позицията, на която играе Анри в Барселона, от ляво, той е най-добрият на света. Те играят страхотен футбол с фантастични играчи. За ценителите на този спорт това е идеалния финал. Ако Манчестър Юнайтед позволят на Барселона да владее топката, каталунците ще победят. Англичаните ще се затруднят, тъй като в Премиършип те винаги владеят топката, а срещу Барса това няма да е лесно", коментира Лоран Блан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vihren_FCB
21.05.2009 09:42

За автора на статията мога да кажа че Блан е играл и в Барселона!А това че Анри е един от най-големите няма спор, дано има късмет да вдигне купата на 27 май защото само тази титла му липсва!!!

sa6ik
20.05.2009 20:09

да бе колко по-добри нападатели е имало,има и ще има *stop*

Weichentechnikk
20.05.2009 19:17

НАПЪЛНО съм съгласен ,че Анри е най-големия...въпреки ,че вече е на 31 ...то броя на головете който е вкарал сами говорят...пък и който го е гледал през годините в арсенал няма да оспори убеден съм!