Потвърдиха наказанието на Удоджи

20:52
Потвърдиха наказанието на Удоджи
Апелативната комисия на БФС потвърди наказанието от четири мача за удар без топка на Удоджи и остави без разглеждане жалбата на Дани Кики.

Ръководството на ЦСКА обжалва наказанието, което бе наложено от дисциплинарната комисия за четири мача лишаване от състезателни права на нигерийския футболист, който удари без топка играч на Левски. Комисията бе привикала на днешното си заседание и главния съдия на Вечното дерби Стефан Спасов, който е потвърдил написаното от него в доклада и пред апелативната комисия. Комисията изслуша и двете страни по случая и е изгледала видеозапис на двубоя, в който ясно се вижда, че Удоджи удря футболист на Левски без топка. Поради тази причина апелативната комисия потвърди наказанието на крилото на "армейците" за четири мача.

Припомняме, че състезателят беше наказан от дисциплинарната комисия за шест срещи и глоба от 4000 лева. От ЦСКА са обжалвали само четирите срещи, които бяха за червения картон, заради удар без топка на противников състезател. От "червения" клуб не са обжалвали двете срещи наказание на нигериеца, които бяха по доклад на съдията за обида на длъжностно лице, тъй като признават, че състезателят е отправил обидни реплики към страничния арбитър.

Жалбата на Локомотив Пловдив за наказанието на футболиста им Дани Кики бе оставена без разглеждане, тъй като "черно-белите" са пресрочили срока за подаване на жалба с пет дена. Поради тази причина Апелативната комисия прекрати разглеждането й.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация