Феновете на Манчестър Сити подкрепят Манчини

18:40
Феновете на Манчестър Сити подкрепят Манчини
Феновете на Манчестър Сити подкрепят мениджъра Роберто Манчини, въпреки че италианецът беше уволнен заради слабите резултати през настоящия сезон. Под ръководството на специалиста небесносините спечелиха Купата на Футболната асиоциация през 2011 година и станаха шампиони на Англия 12 месеца по-късно.

Запалянковците са категорични, че благодарение на Манчини отборът е спрял черната си серия от 35 години без спечелен трофей.

"Много сме разочаровани. Имаме невероятни спомени от периода на Роберто Манчини начело на отбора", заявиха привържениците на Манчестър Сити.

Италианският мениджър беше уволнен след загубата на Сити с 0:1 от Уигън на финала в турнира за Купата на Футболната асоциация преди три дни. Небесносините ще завършат на второ място в класирането във Висшата лига.

Най-вероятно Мануел Пелегрини ще замени Манчини на мениджърския пост в Манчестър Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PIMPDreamS
14.05.2013 22:49

не можеше да управлява отбора - това е.. да бяхме купили ван Перси, друго щеше да е, да бяхме в по-лесна група в ШЛ, да бяхме били Реал, вместо да ни обърнат за 6 минути, да не беше на Насри гадния крак, нямаше да паднем от Юнайтед... много се натрупа просто

DuFkaTa
14.05.2013 22:00

Не само феновете на Сити го подкрепят...феновете на Юнайтед също....еее жалко един от малкото които цял Манчестър обича, трябваше да остане.*joking**joking*

Danskrastev
14.05.2013 20:00

Манчини не беше виновен виновна беше апатията с която играеха играчите прекалено бързо загубиха шансове в ШЛ и ВЛ.Според мене най-голямата му грешка беше с Джеко...много добър нападател който постоянно пренебрегваше...а с Тевез и Агуерно еднотипни играчи дори и Уигън не можеш да изненадаш...

Yang_G
15.05.2013 00:08

Той е отговорен за отношението на играчите и ако са били апатични понякога както и аз мисля... то той е отговорен за това!