Левски в оптимален състав за финала срещу Берое

18:00
Левски в оптимален състав за финала срещу Берое
Левски няма проблеми с контузени футболисти и ще излезе в оптимален състав във финала за Купата на България срещу отбора на Берое (Стара Загора), обяви старши треньорът Николай Митов. Това означава, че Базил де Карвальо, който лекуваше травма в последните три седмици, най-вероятно ще играе.

"Футболистите са спокойни, а настроението е като за финал. Уверени сме и нямаме притеснения. Всички са здрави, което ме радва. Излизаме с абсолютно оптималния състав, който аз мисля, че е правилен за този мач. Искаме да вземем купата и няма да пазя футболисти за двубоя срещу Лудогорец. Берое показа добри игри през пролетния полусезон, но ние сме фаворити. Левски е фаворит в България. Това е положението, това ни е орисията. Ние обаче сме спокойни. Победихме Берое два пъти в първенството, а сега трябва да вземем и финала срещу тях", заяви Николай Митов.

"Виждам огън в очите на футболистите и искам те да покажат своите възможности в мача, както са го правили до този момент. Няма как да бъде по друг начин, защото това е финал", добави той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация