Феновете на Вила ще носят маски с лика на Стенли на мача срещу Уигън

15:03
Феновете на Вила ще носят маски с лика на Стенли на мача срещу Уигън
Феновете на Астън Вила ще изкажат уважението си към Стилиян Петров като носят маски с лика на капитана на тима.

"Има само един Стилиян Петров", пяха запалянковците на Вила на последния домакински мач срещу Челси. На срещата с Уигън ще има 3000 маски с лика на Стенли, като това ще е почитта на феновете към него и решението му да се откаже от футбола след борбата с тежката болест. Маските са дело на компания, която ги е изработила и дарила безплатно на феновете.

Изпълнителният директор на компанията "Mask-arade" Крис О`Ниън разкри: "Правим тези маски, за да подкрепим борбата с левкемията, заради известността на Стан".

Освен това се очаква феновете да носят и фланелки на Вила, Селтик или националния отбор на България в подкрепа на Стенли. Също така ще има знамена и банери с надпис "Петров 19".

Бившият капитан на българския национален отбор и Астън Вила Стилиян Петров обяви официално края на своята професионална футболна кариера на 9 май. Вече повече от година Стенли се бори с левкемията и макар че наскоро разкри, че вече най-тежката част от лечението му е преминала и сега започва своето възстановяване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tazz_000
14.05.2013 15:27

ЕВАЛА им правя за пореден път!!!!Всеки път когато дойде време на 19тата минута в мачовете на Вила наистина им се възхищавам и съм трогнат от това което те правят за него и дори феновете на другите отбори във ВЛ който се включват в аплодисментите.Иначе за пореден път ще му пожелая да пребори коварната болест и късмет в живота след футбола*smile**thumb_up*