Рединг - Ман Сити, загубен

13:13
Рединг - Ман Сити, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Май: 7 познати от общо 10 мача - 70.0 % успеваемост

Залог на деня за 14.05.2013 г.



Липсата на напрежение и в двата съперника тук вероятно ще направи тяхната среща доста резултатна. Всички в лагера на гостите вече очакват новия треньор, а днес съставът може да се окаже и доста експериментален, без какъвто и да било синхрон в него. Рединг се примири с изпадането си, въпреки че той загуби едва една от последните си 4 срещи. През изминалия уикенд играчите на Рединг показаха, че когато от тях не се очаква задължително да печелят точки, те могат да играят доста атрактивно и да се надиграват, дори когато са гости. Това доведе то тяхната победа с 4:2 над Фулъм. Манчестър Сити намали темпото в последно време, но след като пропиля и последната си възможност да спечели трофей след поражението от Уигън преди броени дни, днес най-малкото, което може да направи, ще бъде да предложи открит футбол и колкото се може повече попадения.

Прогноза: Над 2.5 гола, Коефициент: 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

noti
15.05.2013 10:27

Сотиров,срещата завърши 0:2!!!Мача е ПОД 2.5!Но изглежда че за вас няма значение защото сте го отбелязали като познат!!!!!

eelche
14.05.2013 13:34

Георги,добра прогноза мисля да се доверя и успех срещу букмейкърите *wink*