Брайтън - Кристъл Палас, спечелен

14:40
Брайтън - Кристъл Палас, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Май: 6 познати от общо 9 мача - 66.6 % успеваемост

Залог на деня за 13.05.2013 г.

Брайтън - Кристъл Палас

Първият мач между тези два тима завърши без в него да падне попадение и изглежда повече от логично надлъгването да продължи и в реванша. Залогът е участие на финал и всеки гол ще има огромна стойност. Тук попаденията на чужд няма по-голяма тежест и при голово равенство ще видим продължения. Това следва още веднъж да подскаже, че дефанзивната игра вероятно ще вземе връх. Кристъл Палас не спечели нито едно от последнтие си 5 излизания и днес основният му коз ще бъде отборната игра в отбрана и евентуалните контраатаки, а Брайтън ще се надява просто да заслужи преднина, макар и минимална в рамките на 90-те минути.

Прогноза: Под 2,5 гола, Коефициент: 1,70

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
13.05.2013 17:57

аз пък си мислех че точно това правило за гола на чужд терен - да се счита както редовния прави мача по отворен. все пак домакина няма да играе със страх че ако допусне трябва да вкара още 2. аз избрах реал сосиедад - гранада гол/гол.