Юношеските ни национали загубиха от Черна Гора

15:14
Юношеските ни национали загубиха от Черна Гора
Юношеският национален отбор на България загуби от Черна гора с 1:2 в контролен мач, който се игра на спорната база в Правец, като и трите гола паднаха през първото полувреме.

Двубоят започна лошо за нашите и те позволиха на съперника да поведе с 0:1 с гол на Йекич в 8-а минута. След това Здравчев изравни за водения от Ферарио Спасов тим в 32-а минута. Крайният резултат бе оформен от Джурановски в 38-а минута.

Срещата бе изгледана от члена на Изпълкома Емил Костадинов, директорът на направление детско юношески футбол към БФС Иван Тишански и кметът на Правец Красимир Живков. Главен съдия бе Калин Людмилов с помощници Александър Дамянов и Виктор Главински от София. Следващата проверка между двата състава ще бъде утре от 11:00 часа в Правец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DKS
20.05.2009 17:24

Много ясно, че в българския футбол трябва да има някой, който да те "бутне" за да минеш по- нагоре от юношеските формаций!! В детските и юношеските национали, че има връзкарчета има !! Че пушат, пият, стойкаджий си падат е ясно.. ама тва е манталитета на българина !! Лайнара на 17 години го извикали в национала и си мисли, че е хванал Господ за шлифера!!! Има още мноооооогоо хлебец и бобец да ядът докато се докажат !!! Но незабравяйте, че в България има много деца и юношки, който найстина с качества са в националните гарнитури.. Не забравяйте, че стойкаджийте и връзкарите ги вкарват в А групата и от там нататък се борят сами, а като си бездарник изчезваш !! А момчето с таланта, който си е играч си играе играта и върви нагоре..и се развива !

iluo
20.05.2009 16:07

Много ясно , че ще загибят там няма нито един добар футболист има само нежни враскарчета.

peshkin
20.05.2009 15:56

Не говори така бе, може и да има свестни момчета.

MeToDueB
20.05.2009 15:52

тия са пълни бездарници .. няма никакво бъдеще. Интересуват се от : дискотеките, прическите и т.н .. а футбола им е е така.. просто да напишат по сайтовете за запознансва "Аз съм футболист" и да сложат по една снимка екипирани .. пък няма и спортни бази, където да се развиват .. общо взето .. съмнявам се в близките години да изкараме някакви бъдещи звезди.