Балдовалиев: Искам да стана шампион с Локо София

13:50
Балдовалиев: Искам да стана шампион с Локо София
Нападателят на Локомотив София Зоран Балдовалиев бе награден със "Златната обувка" на Пресклуб България за играч на 27-я кръг на "А" футболната ни група в анкетата на вестник "Футбол".

Балдовалиев спечели с 12 гласа в анкетата от 22-а гласували футболни треньори и специалисти. На втора позиция остана играча на Черно море Йордан Юруков със седем гласа, а на трета позиция с три гласа е вратарят на ЦСКА Ивайло Петров.
Таранът на "червено-черните" сподели, че иска да стане шампион с Локомотив София.

"Щастлив съм, че получавам тази награда. Благодаря на моите колеги без, които нямаше да я спечеля. Смятам, че вторият гол, който отбелязах срещу Сливен е най-красивият до момента, който съм вкарвал. Наскоро подписах договор с Локомотив София до 2010 година. Ако през лятото има оферти към мен ще седнем с шефовете на клуба и ще разговаряме. Имам желани да премина в отбор от чужбина, но първо искам да стана шампион с Локомотив София", сподели Балдовалиев. Нападателят разкри, че очаква победа срещу ЦСКА в събота.

"Предстои ни един много труден и тежък мач. Очаквам да играем добре и да успеем да победим. Трите точки са изключително важни за нас, ако искаме да се преборим за третото място, което дава право на участие в турнира за Купата на УЕФА. ЦСКА са един много добър отбор, имат добри изпълнители, но се надявам, че и в този мач ще бъдат в криза. Мисля, че това, че играем на неутрален терен ще е плюс за нас, но все пак предполагам, че мачът ще е в София и "армейците" ще имат помощ от по-многобройна публика", добави македонецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация