Стефанов: Вече знам на кои в Славия повече няма да разчитам

10:59
Стефанов: Вече знам на кои в Славия повече няма да разчитам
Президентът на Славия Венци Стефанов бе разочарован от загубата от Лудогорец с 1:2 в Разград вчера. От думите му става ясно, че ще има чистка в тима, тъй като босът видял на кого не може да разчита.

„Изиграхме две коренно различни полувремена. През първата част допуснахме страховити грешки, които доведоха до двата гола. След това Лудогорец не можеха да минат центъра, но въпреки това не успяхме да измъкнем точката. Все пак футбол се играе 90 минути, а не 45", обяви президентът на „белите".

„Хубавото от цялата работа е, че в този мач видях на кои няма да разчитам в Славия за бъдещето. Никой не може да се оплаче от това, че не е получил шанс. Изводите са за нас. Трябва ни повече постоянство, ако искаме да преследваме високите цели, които винаги са прилягали на Славия", отсече още силният човек в клуба от „Овча купел".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
12.05.2013 11:25

Венци и треньор ли е станал вече? *lol*

paunQ
12.05.2013 11:37

Дето викал Живков на Шкумбата - "Отново се доказа, че в България никой си не гледа работата" *lol*

Jurka5
12.05.2013 11:33

Абсолютно всичко - собственик,мениджър,чистач,делегат,шеф на комисия,пресаташе.. Само той да беше не малка част са такива. Някога да си чул някой собственик от Англия,Италия,Франция,Испания и т.н да коментира след мач?