Ивелин Попов с гол в "българското дерби" в Русия

21:31
Ивелин Попов с гол в "българското дерби" в Русия
В мач от 28-мия кръг на футболното първенство на Русия отборът на Кубан Краснодар победи Амкар Перм с 4:0, като един от головете отбеляза нападателят на българския национален отбор Ивелин Попов.

Домакините от Краснодар поведоха с 2:0 с два гола на Балде в 8-та и в 42-та минута. В 44-та минута с удар от границата на наказателното поле Ивелин Попов изпрати топката в мрежата на Сергей Нарубин - 3:0 за Кубан.

В 69-та минута Ивелин Попов бе сменен от Пизели, който с гол от дузпа в 76-та минута оформи крайния резултат - 4:0 за Кубан.

В отбора на Амкар като титуляр започна българският защитник Захари Сираков, който бе сменен в 66-та минута от Новакович В днешния мач и Ивелин Попов, и Захари Сираков получиха жълти картони.

След днешната победа Кубан е на 6-то място във временното класиране на руското футболно първенство с 47 точки. Амкар е на 14-то място с 2 5 точки. Лидер е ЦСКА Москва с 60 точки, следван от Зенит - 57 точки, Анжи - 50 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tazz_000
11.05.2013 22:27

ВЕЛИК СИ!!!Чудя се как при положение че Попето попада в идеалния отбор на Руското първенство 4 пъти в последните 5 седмици и при положение че има цели 8 гола,а както знаем той не е чист център нападател не са го загледали някой голям отбор.Според мен това е въпрос на време.
Иначе продължавай да бележиш голове за в бъдеще и дано Кубан се класира за ЛЕ*smile*