Ягелония - Легия Варшава, спечелен

14:04
Ягелония  - Легия Варшава, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 5 познати от общо 8 мача - 62.5 % успеваемост

Залог на деня за 11.05.2013 г.



След победата на Лех вчера Легия Варшава вече не е лидер, което прави днешните три точки повече от задължителни. Тимът се затруднява в домакинските си срещи срещу по-слаби съперници, които се затварят и Легия трудно създава голови положения, но когато тимът е гост и домакинските тимове също са склонни да атакуват, грандът от Варшава няма проблеми да отбелязва дори по няколко гола и да печели срещите си с лекота. Ягелония Бялисток е посредствен домакин, като тимът се намира в средата на таблицата и днес не би следвало да бъде много мотивиран да търси точки на всяка цена. Домакините доиграват сезона, като нямат победа в последните си три срещи и по всички изглежда, че спадът във формата им ще продължи и срещу кандидат-шампиона Легия.

Прогноза: 2, коефициент: 1.88

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация