Кристъл Палас - Брайтън, спечелен

13:55
Кристъл Палас - Брайтън, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 4 познати от общо 7 мача - 50.0 % успеваемост

Залог на деня за 10.05.2013 г.



Кристъл Палас показа най-резултатната домакинска атака по време на срещите през редовния сезон, но днес обстоятелствата са доста различни и едва ли ще станем свидетели на много попадения в първия плейофен сблъсък между тези съперници. Когато започнат плейофите, тимовете участници в тях традиционно биват обхванати от голям страх да не отпаднат лековато и рисковете се свеждат до минимум. Красив футбол почти липсва. Статистиката в последните години на този тип срещи също подсказва това. През сезона Палас и Брайтън си размениха по една домакинска победа с един и същи резултат - 3:0 и предвид, че и за двете селекции това ще бъде като обица на ухото е логично да се предположи, че те днес ще се стремят преди всичко към стабилност в действията си в отбрана. По време на плейофите головете падат по-често в реваншите и то когато един от тимове трябва да отбележи попадения на всяка цена, а днес ситуацията не е такава.

Прогноза: Под 2.5 гола, коефициент: 1.74

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
10.05.2013 18:26

гол/гол не е невьзможно, ще опитам + лех познан-1