Батков: Оптимист съм за "Газпром"

19:40
Батков: Оптимист съм за "Газпром"
Строителните работи по новия сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" ще започнат до месец, обяви собственикът на тима Тодор Батков.

"Няма да сменяме името, можете да бъдете спокойни. Внесохме вчера още 600 000 лева. Придобиваме правото на строеж, това е венецът на една процедура от вече 2 месеца. Имаше търг, на който се явихме само ние, просто такъв е законовият ред. Има европейска директива. Утре или понеделник подписваме договора, с който получаваме правото за строеж. Внасяме готовия проект в общината. Получаваме разрешение за строеж до 14-ия ден, след което се отваря фронта за строене. Ще се вместим в сроковете най-късно до 24-и май догодина сектор "А" да бъде готов. Според мен до 3-4 седмици ще започнем да строим", разкри подробностите около организацията на строежа адвокатът.

"Смятате ли, че ми е било лесно това решение да взривим тази светиня? Но това го правим в името на нещо по-добро. Много по-модерен сектор с много по-комфортни условия за зрителите", добави той.

По повод на предстоящото гостуване във Враца, Батков заяви: "Утре имаме важен мач, симпатичен отбор, който ни се опъна, те имат драма с оставането си в "А" група и ние трябва задължително да бием и ще бием. Очаквам много тежък мач и по-добрият, убеден съм, че това е Левски, ще убеди. Няма уговорки, това са глупости. На 18-и ще стане ясно кой е шампион. Ако не Лудогорец, те ще станат шампион, няма къде да сбъркат. Ако ги победим, ние ще бъдем". Батков не забрави да коментира и мача на Славия с врачани, завършил с изненадващ успех 2:1 за гостите.

"Славия трябваше да е получил онзи ден премии за това, което сътвориха срещу Ботев Враца", коментира босът на "сините".

Предвид нападките на изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петрич, Батков риторично попита "Кой е той?". "Кой е той да ми казва, похарчил ли е една стотинка за футбол? Нямам желание да го коментирам, кой е той?", бяха думите на собственика на Левски. По темата със спонсора "Газпром", той бе кратък:

"С "Газпром" няма ново, чакат изборите, поздравих ги за 9 май. Оптимист съм."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kpy3eupo
10.05.2013 11:43

батков пак е изпил 2 шишета ракия и говори

LoshopadaLefski
09.05.2013 23:13

Първо - не е светиня. И второ - взривявайте до дупка завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*corner*

genchooo
09.05.2013 20:14

Цесекар съм, но уважавам Батков. Естествено че е имало уговорки, но не той е виновен той е бизнесмен, а футбола отдавна е бизнес

Qtagana
10.05.2013 18:30

Проблема на българина е че все от всичко разбира , а най лошото е че ВСЕКИ "разбира" от политика ...

slavcho.slavchev.7
10.05.2013 11:44

Добре де защо не е започнат строежа на сектор а то на беше за април сега за май сега за неопределен срок защо ??? Аз ще ти кажа защото няма пари и чака батко ти бойко да спечели изборите та да му помогне !!!!

genchooo
09.05.2013 20:54

Така е

Qtagana
09.05.2013 20:35

Батков може да прави култови изказвания и прочие, но е много интелигентен и начетен човек ... и много голям професионалист като юрист ... Иначе не веднъж съм го псувал заради дела и изказвания и управление на клуба , но в крайна сметка той е единствения който налива в Левски последните сумати години вече

Todorov1234
09.05.2013 19:46

Абе точен човек, ама нямаше смисъл от това "Няма уговорки, това са глупости." щото не сме толкова глупави. Има една такава поговорка - не вярвай на нищо, докато не бъде отречено публично.