Мойс: Това е невероятна чест за мен

18:52
Мойс: Това е невероятна чест за мен
Дейвид Мойс е изключително щастлив, че сър Алекс Фъргюсън го е препоръчал за поста мениджър на Манчестър Юнайтед. Договорът на шотландеца с червените дяволи е за шест сезона. От 2002 година до момента Мойс беше начело на Евертън.

"Много съм доволен, че Фъргюсън ме препоръча за работата. Това е невероятна чест за мен. Уважавам много всички в клуба. Знам, че ще бъде много трудно да наследя най-добрия мениджър. Възможността да ръководя Манчестър Юнайтед идва един път в живота. Вече гледам напред към началото на подготовката", заяви Мойс.

"Искам да завърша работата си в Евертън. Времето, изкарано в клуба, е невероятно. Работя с невероятни футболисти, ръководители и президент. Ще направя всичко възможно, за да завършим на възможно най-предно място в класирането. Запалянковците на Евертън са фантастични. Благодаря им за подкрепата през годините на "Гудисън Парк". Евертън завинаги ще остане близо до сърцето ми", каза още Мойс.

Алекс Фъргюсън, който беше начело на Манчестър Юнайтед в последните 27 години, приветства новия мениджър. "Възхищавам се на методите на работа на Дейвид. Исках той да ми бъде помощник още през 1998 година. Няма съмнение в неговите треньорски качества", заяви Сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YUNOFF
10.05.2013 00:53

Абе хора защо нехаресвате коментарите на хората под мен, който казват, че карамелите ще изпаднат. Та истината е, че по финанси Евертън е на 17 място във ВЛ. Мойс е уникален тактик и правеше добри трансфери това ги държеше във ВЛ. Сега няма Мойс няма ВЛ. Еве Ще станат както през средата на 90-те.

Heavenhell
10.05.2013 03:27

Защото слагаш тигана преди да си хванал рибата. Карайте го малко по-оптимистично , няма как да предвидим какво ще се случи с Евертън , ами представи си пък , че Юнайтед не потръгне ? Проявете малко уважение към този отбор.

billy_944
10.05.2013 00:05

Истински професионалист.Много го уважам бе лоялен на Евертън и много се радвам,че направи следщата стъпка като пое МЮ.Надявам се да се да продължи страхотната си работа от Евертън и с повечко ресус с който ще разполага да наложи стила си на игра и Юнайтед да продължат да печелят трофей.Късмет Мойс!

lybomirchy7
09.05.2013 21:51

Ако някой богат собственик не поеме Евертън, те просто заминават надолу и до 1-2 сезона ще изпаднат от Висшата лига, без значение кой им е треньор...

madridistaaaaaa
09.05.2013 20:31

Истински прогрес в кариерата на Мойс,само,че не знам какво ще става с Евертън от тук на татък.

DavidSilvaFan
09.05.2013 21:16

Чемпиъншип, и без това винаги е имало един ливърпулски отбор.