Сержиньо Грийн пред трансфер в Панатинайкос

18:28
Сержиньо Грийн пред трансфер в Панатинайкос
Бившият футболист на Левски Сержиньо Грийн може да заиграе от новия сезон в гръцкия гранд Панатинайкос, съобщава кипърският вестник "24 Sports Cyprus". Дефанзивният полузащитник, който две години носи синия екип, е един от тримата играчи на АЕК Ларнака, които ще бъдат наблюдавани от скаути на ПАО в събота.

Изданието твърди, че легендата Димитрис Саравакос или другият скаут Дабизас, ще бъде изпратен на мача от последния кръг в кипърското първенство между Анортозис и АЕК Ларнака. Техните цели са атакуващият полузащитник Грегор ван Дайк, както и Насир Мааци и Грийн.

31-годишният холандец, бивш футболист и на Фейенорд, се премести в сръбския Войводина Нови Сад. От лятото обаче той носи екипа на амбициозния кипърски клуб АЕК Ларнака, който при победа над Анортозис ще си осигури участие в турнира Лига Европа от лятото.

От друга страна след година и половина катаклизми Панатинайкос почти изчисти финансовите си задължения и е готов да отправи ново предизвикателство на доминиращия в последните 15 години Олимпиакос Пирея.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари