Гъргоров: Титлата ще се реши на "Герена"

16:35
Гъргоров: Титлата ще се реши на "Герена"
Капитанът на Лудогорец Емил Гъргоров смята, че спорът за титлата с Левски ще се реши в прекия мач на "Герена". Пред клубния сайт халфът сподели очакванията си и за предстоящия домакински мач срещу Славия.

"Определено труден мач. За нас тази среща е повече от важна. Задължително трябва да спечелим. Славия е добър отбор и трябва да подходим с максимална концентрация. Най-малката грешка може да е фатална. Преди мача с Левски имаме такъв със Славия. Нека първо го изиграем него, после ще се подготвяме за Левски", коментира Гъргоров.

На въпрос "На "Герена" ли ще се реши спора за първото място? капитанът на Лудогорец отговори: Натам отиват нещата. Но ние не се притесняваме. Били сме Левски като гост. Можем да ги победим пак. Нашият отбор заслужава титлата и вярвам, че ще я спечелим".

Той съжалява, че Лудогорец не си е гарантирал титлата по-рано през пролетния полусезон. "Можехме да си осигурим титлата доста по-рано. Но това е футболът. Затова е най-интересната игра. Първенството ще се реши в самия край, което го прави много интересно. Както беше и през миналия шампионат", каза Гъргоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари