Мьондален - Кристиансунд, спечелен

15:50
Мьондален - Кристиансунд, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 3 познати от общо 6 мача - 50.0 % успеваемост

Залог на деня за 09.05.2013 г.



Мьондален беше участник е миналогодишните плейофи, но пропусна да спечели промоция и през тази кампанията целта отново е класиране в елита. Тимът направи доста добра селекция за нивото, в което се намира, преди старта на кампанията, но липсата на сработеност към момента води до наличието на едва две победи в първите му пет мача. Като класа и амбиции тук домакинското предимство е повече от осезаемо. Кристиансунд е новак в тази група, но стартира добре сезона и снижаването му във формата изглежда повече от логично и очаквано. Гостите се надяват просто да оцелеят, а Мьондален се цели доста високо и с натрупването на повече изиграни срещи би следвало да стабилизира изявите си.

Прогноза: 1, коефициент: 1.90

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
09.05.2013 20:54

Kритика винаги ще има и трябва да има, особено градивна, а за другата, особено хейтърската - "критиците са всъщност като евнусите в харемите, знаят как се прави, виждат как се прави и то всеки ден и въпреки това не могат да го направят сами"!

acmilan18990
11.05.2013 10:50

А ти какво си очаквал , че ще се случи, все пак живеем в България. И всеки ден да даваш правилни прогнози пак ще се намери някой тъпак.