Спряха правата на Леонардо заради инцидент с рефер

12:12
Спряха правата на Леонардо заради инцидент с рефер
Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо е с временно спрени права от френската лига заради скандал с рефера Александър Кастро. Побеснелият бразилец първо обиди пред медиите рефера за отсъжданията му в срещата с Валансиен, а после го причака в коридора и го удари с рамо.

Атаката му изглежда преднамерена, според Дисциплинарната комисия, което най-вероятно ще му коства дълго наказание, и поради сериозността на двубоя. Бразилецът отрече да е действал умишлено и заяви, че ударът му по съдията е случаен и също така делегатът е препречил пътя му. Временното спиране на правата му стартира от днес до окончателното приключване на случая.

"Това е, той ме избута към съдията. Аз не съм докосвал съдията с рамото си, а с гърба. Бях бутнат и това е, заради което твърдите, че съм го нападнал", обясни спортният директор на ПСЖ в свое изложение до комисията.

При разпита от комисията делегатът на федерацията отрече подобен сценарий и заяви, че "не е докосвал Леонардо нито веднъж".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
08.05.2013 16:48

Тц тц френските рефери направо полудяха в последно време спомням си миналия сезон последните 6-7 мача на Монпелие за какво подпиране ставаше дума.