Лудогорец се развихри срещу Етър и се върна на върха (снимки)

20:03
Лудогорец се развихри срещу Етър и се върна на върха (снимки)
Лудогорец (Разград) се завърна начело на генералното класиране в българската футболна "А" група, след като разгроми с 5:1 като гост Етър (Велико Търново) в мач от 26-ия кръг на първенството. Шампионите водят с две точки пред отбора на Левски, който се наложи с 2:1 над Миньор (Перник) в понеделник.

Лудогорец доминираше изцяло на терена през първото полувреме, а откриването на резултата беше въпрос на време. Автор на първите два гола в срещата беше Светослав Дяков, който се разписа в две последователни атаки в самия край на частта и с това донесе трите точки на своя тим. След почивката две попадения, в 62-та и 77-та минута, вкара Иван Стоянов, а между тези два гола точен беше и Роман Безяк.



Въпреки трагичната си игра, Етър стигна до почетен гол. Негов автор беше Славомир Циенциала, който се разписа в добавеното време на мача за 1:5.



Етър остана на предпоследно място в генералното класиране на "А" група и е сигурен изпадащ. Отборът от Велико Търново, който играе домакинските си мачове в Сливен, има едва 16 точки.

Етър - Лудогорец 1:5 (0:2)

Голмайстори: 0:1 Светослав Дяков 43, 0:2 Светослав Дяков 44, 0:3 Иван Стоянов 62, 0:4 Роман Безяк 70, 0:5 Иван Стоянов 77, 1:5  Славомир Циенциала 90

Стадион:
"Хаджи Димитър", Сливен

Главен съдия: Калин Людмилов

Жълти картони: Сони Карлсон (Етър)

Етър: Ненад Филипович, Кжищоф Хримович (56-Кай Рисхолт),  Лоран Кастелана, Николай Николаев (53-Славомир Циенциала),  Патрик Рикама, Азрак Махамат, Жак Фей, Мехмет Мехмет (53-Любомир Любенов), Дормушали Саидходжа, Фейсал Шайесте и Сони Карлсон.

Лудогорец: Владислав Стоянов, Козмин Моци, Теро Мантула,  Йордан Минев, Жуниор Кайсара, Светослав Дяков, Мичел Бургзорг  (72-Георги Костадинов), Себастиан Ернандес (60-Емил Гъргоров),  Димо Бакалов (46-Михаил Александров), Иван Стоянов и Роман  Безяк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Qtagana
08.05.2013 00:35

До коментар [@comment 1361602] от [@user myzrael]:

Погледни на кой , коментарите не вървят по темата и тогава ми говори за СЕЛЯНДУРИ бате *wink* , погледни кой почна се заяжда от въздуха и тогава ми говори , ама нищо аз от жалки индивиди не се засягам *wink*

Qtagana
08.05.2013 01:05

С кое не подкрепих Гришо с това че казах че да бие джковочич ще е равносилно на постижение от научната фантастика , е не е ли ?!?!?! Не постигна ли нещо извънземно тази вечер ?!?!?! Или с това че коментара ми завърши , че квото и да е тряа го подкрепяме и "успех Гришо" пич ... скрии се моля те ... колкото интересните забелешки за бакърения цвят говориш с националист човек деен за благото на тая страна , човек който е защитавал името и обиколил половин европа с трибагреника *smile* ... кво да обеснявам на поредния патриот от дивана , който от нямане на какво да каже по футболна тема коментира правопис ... щом правописа е толкова важен нека модераторите го въведат като изискване за побликуване на коментар .... аз и ти сме гости тук , форума е безплатен , колкото ние имаме право да пишем тук толкова и другите , щом хората които отговарят за подръжката на тази услуга която ползваме безплатно нямат проблем с от части не грамотното писане на някои потребители ти не си никои да държиш сметка , ся бях доста мил , очаквам ти като интелигентен човек в ГОЛЕМИ КАВИЧКИ , да продължиш с безсилието и поредната порция обиди , но както казах от елементарни и жалки хора не се засягам

Qtagana
08.05.2013 00:55

И за финал вече наистина , аз съм прост нали според теб ок значи ми е простено , ами ти като не си по-прост от мен защо въобще ме обиди пръв и продължи да ми "падаш на нивото" според твоите думи *wink* май май с нищо не си доказал с какво си по интелигентен от мен (нещо което е в сила само в твоята празна главичка) ,но ако примем че ти си прав , а аз крив , айде размишляваи върху това "интелектуалецо"

BlackSea
08.05.2013 00:47

по добре се скрий момче и сменяй ника - изложи се тотално. myzrael е прав.

myzrael
08.05.2013 00:47

Въздуха си ти, смешко, а че си цинго вече съм сигурен...ти беше единствения, който не повярва в Гришо, като гледах коментарите в темата....само човек с бакърен цвят на кожата може да не вярва в нашето момче!

Blueisthecolour
07.05.2013 21:22

Тия пък за какви се помислиха бе тъпи селяни!Само Левски!

GiroudandSanti
07.05.2013 21:19

Тъпи левскари това е отбора,който представи в ШЛ,а вие в ЛЕ губите от анонимници ахахаха Левски слабации

myzrael
07.05.2013 23:53

Докато има отбори като вашия, които си купуват съдиите и титлите никога няма да имаме футбол. Докато Перуката е в БФС също. Има ли намесено някъде синьо добиче то винаги осира всичко - това явно ви е заложено в природата заради наглото и гнусно използване и каляне на името на Апостола! Колкото по-скоро всички турскосини малоумници изчезнат от българския футбол, толкова по-добре!!!

Qtagana
07.05.2013 22:46

Пич когато ние играхме в шампинска лига теб майкати и бащати са се чудили в кое училище да те пишат първи клас та за тва не се излагай с невежество искам да питам къде са всички които обесняваха колко велик отбор ще стане лудогорец с уникална игра нз си кво , тия всичките дето ме плюеха като им казвах че тва е 2рия литекс просто искуствено създаден отбор 2 години макс под ред шампион и толкос после в киреча , и като гледам още на 2рия им сезон "УНИКАЛНАТА" им игра си замина , няма кво да обеснявам на децата ... видяхме ги в европа и тях , динамо всеки корнер потенцялен гол беше ... и накрая логично влезе реват за продължението че било одължено ... левски което го направи в уефа и класирането в групите на шл друг бг отбор няма го направи близките 50 години (освен ако несе промени политиката) демек никога *wink*

JlicionE
07.05.2013 22:00

Я пак виц кой губи от анонимници...виж (*араево и виж МУРА 05 хахаха

Emilio_BARCA
07.05.2013 20:44

на герена пак щеви мачкаме както миналата година прочем виесте миски садийски отборсте ко искаде севи подпират инез идиоти *whistle**thumb_down*

Messi9818
07.05.2013 21:05

хаха чакай малко Лудогорец до преди 2 сезона бе във ''В'' група и да ен кажеш че си им бил фен тогава фен си им от миналия сезон..който стане шампион ти автоматично минаваш от тоя отбор*lol* на Герена мача е 1-0 за Левски...въпроса е дали няма да сбърка ме срещу някой друг тим*smile*

JlicionE
07.05.2013 20:55

точно фен на рязаните да мълчат!!! , че предния сезон ва видяхме *wink* На ГЕРЕНА ще видите кой заслужава да е шампион!!!

Abramovichcfc
07.05.2013 20:53

Хаха скрийте се бе момчета не се излагайте от кога Лудогорец е голям отбор и гранд в България, че да бие Левски на Герена? *lol*

Qtagana
07.05.2013 20:46

Ахахахаха искуствено създаден отбор на няма и 2 години МАЙНА , ще ми критикува Левски , миналата година с миниоро и другите 2-3 натопорчени мача щото не ви ги купи оня рошавия фармацефт *lol* *lol* *lol* , кво да говоря на някои който е фен от 2 години на измислен отбор , на отбор който си разпусна играчите след като влезе в А група , ама претендира че има уникална школа *lol* *lol* *lol* оправи ми настроението пич мерси !

daledoria
07.05.2013 20:07

Левскарите мечтаеха за победа ама не им стана филмчето на израелците Лудогорец са машинки

JlicionE
07.05.2013 20:35

ще ги видим кви машинки са като дойдат на Герена...:*