Лех продава Тонев само при много изгодна оферта

14:53
Лех продава Тонев само при много изгодна оферта
След като повече от четири месеца се говори за бъдещето на Александър Тонев, най-после се появи и официална позиция на клуба по въпроса с евентуален негов трансфер. Спортният директор на "синьо-белите" Пьотър Рутковски беше цитиран от клубната телевизия LechPub, като след това думите му се появиха и в местния вестник Познан Спорт, че в тази ситуация "Лех ще бъде пасивната страна".

"Ние не възнамеряваме да предприемаме никакви действия по продажбата на Александър Тонев", декларира Рутковски, който е и член на Борда на директорите на клуба, явно отричайки информациите, че от Лех ще се постараят да му намерят нов отбор.

"Все пак, ако дойде оферта за този играч, ние ще я обмислим".

"За него има питания, но ние ще бъдем пасивни в това отношение. В случай, че има предложение, което е удовлетворително и за играча, ние ще го разгледаме."

"Нищо не е изключено, но ние сме готови да реагираме, ако се стигне до трансфер на Тонев през лятото. Имаме идея да попълним отбора с едно или дори с две крила, ако останем само с Дердьо Ловренчич за тази позиция, завърши шефът на Лех.

Името на българския национал постоянно се свързва със сериозни европейски клубове, като в момента последните новини от полските медии "са за интерес от страна на Селтик, Рома и други италиански отбори".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CHOMA
07.05.2013 16:17

В Miami Heat щял да ходи, аз така разбрах.

tazz_000
07.05.2013 16:46

И как според теб Алекс ще отиде в баскетболен тим.Явно си разбрал грешно